En Sıcak Konular

Bahçeli, ip değil havlu attı

10 Temmuz 2007 15:01 tsi
Bahçeli, ip değil havlu attı Bahçeli'nin, "ip bulamıyorsan al bununla as" yolundaki sözlerine tepki bu kez Türkeş'in manevi oğlundan geldi. İbrahim Ersöz, Bahçeli'nin aslında havlu attığını söyledi.

Samsun bağımsız milletvekili ve MHP eski millekili adayı İbrahim Ersöz, eski partisinin genel başkanına yönelik eleştirilerini bu kez farklı bir noktaya taşıdı. Bahçeli'nin Erzurum mitinginde, "ip bulamıyorsan al bununla as" dediğini hatırlatan Ersöz, "Sayin Bahceli! Erzurum’da attiginiz iple, siyasi arenaya aslinda havlu attiniz" dedi.

İbrahim Ersöz, cafesiyaset'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bizlere ilkokulda ağustosböceği ile karıncanın hikayesini anlatırlardı. 4,5 yıl sonra meydanlara çıkarsanız, bu yanlışlar doğaldır. Çünkü karıncalar çalısırken siz beklediniz. Türk milletinin umudu olarak aslında sizin çalışmanız gerekirdi.. Maalesef şu anda ne yaptığınızı bilmez bir agresiflik içindesiniz. O müthiş beyin takımınız ve danışmanlarınız 3 Kasım 2002 öncesinde olduğu gibi, yine en iyi kılavuzluğu size yapmaktalar.

Bu dava makam, mevkii değil, manevi değerleri ön planda tutardi. Ne oldu demeyeceğim; çünkü olan ortada, genel baskanliğını yürüttüğünüz MHP’nin durumu hepimizin malumu.

Mefaatler örtüştüğünde, bakan koltuğuna oturtturduklarınız, bakanlıkları devam ederken her şey yolunda. Ne acıdır ki ideal birlikteliğiniz olmadığı için bugün o bakan yaptıklarınız ağızlarına geleni söylemekteler. Bundan sonra da getirecekleriniz ayni seyi yapacaklar. Çünkü siz dava arkadaslarini degil, yol arkadaşlarını tercih ettiniz. Bir söz vardir. Dinime söz eden müslüman olsa. Sayın Enis Öksüz! Bu dava için konuşacaklar sıralamasında yeriniz dahi yok.

Buradan tüm samimi idealistlere ve Türkiye sevdalılarına sesleniyorum. Bu dava o kadar yüce ki; hiç kimse zerre kadar inançsızlğa kapılmasın. Zümrüd ü Anka kuşu gibi Yüce Rabbim sayesinde inşallah, küllerinden yeniden dirilecek; Başbuğum’un kurduğu kuruluşlar, Başbuğa bağlı Türkiye sevdalıları tarafindan, Allah’ın izniyle 2011 yılında tek başına iktidara gelecektir.

Ibrahim Ersöz olarak tüm partilere karşı Allah’ın yardımı ile Samsun’da, Türkiye sevdalıları’nın 2. Ergenekonunun ateşini yakmış bulunuyorum. Samsun’da yakılan bu ateş, çok şükür Samsun dışına da taşmakta. Samimi dualarınızla desteklerinize talibim."
 



Bu haber 389 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,169 µs