En Sıcak Konular

Volkan Demirel'den FB kadrosuna övgü

13 Temmuz 2012 09:56 tsi
Volkan Demirel Fenerbahçe’nin mevcut kadrosunu “Takımda bulunduğum sürede gördüğüm en iyi kadro” diye niteledi.

Yeni transfer Egemen Korkmaz için “Çocukluk arkadaşım olur” dedi.

Tecrübeli kaleci Volkan Fenerbahçe’nin yeni sezon kadrosunu “10 yıldır takımdayım. Gördüğümen iyi kadro” diye niteledi. Yeni transferler Egemen Korkmaz ve Mehmet Topal için “İkisi de yakın arkadaşım” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası’nda sürdüren Fenerbahçe’de Volkan Demirel durum değerlendirmesinde bulundu.

Moral vemotivasyon açısından çok iyi düzeyde olduklarını söyleyen Volkan “Çok iyi hazırlanıyoruz. Takımdaki birliktelik de üst seviyede. Bence bu seneki kadromuz geçen senelerden çok daha iyi. 10 yıldır Fenerbahçe’de olduğum için bunu rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.

Hamit yoluna devam eder

Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Hamit Altıntop için de konuşan Volkan “Bana Fenerbahçe’yi sordu. Kendisi milli takımdan arkadaşım. Gelirse tebrik ederim. Gelmezse de yoluna devam eder” dedi.

Yeni transferler Egemen Korkmaz ve Mehmet Topal içinde konuşan tecrübeli kaleci “Mehmet Topal yakın arkadaşım. Egemen ise çocukluk arkadaşım. Kartalspor’da da birlikte oynamıştık” ifadelerini kullandı.

Egemen’i ikna ettiği iddialarına ise “Ben kimseye gel demiyorum. Gelmek isteyenlere takımın içinde bulunduğu durumdan bahsediyorum” diyerek açıklık getirdi.

Fenerbahçeli Volkan olarak bırakacağım

31 yaşındaki kaleci başka bir kulübe gitmeyeceğini dile getirerek “İnşallah Fenerbahçeli Volkan olarak futbolu bırakırım. Fenerbahçeli Volkan olarak buraya geldiğimde 22-23 yaşında çocuktum. Artık olgunluk dönemim” dedi.

Saha içinde kendine eskisinden daha fazla güvendiğini ifade etti.

Takımın kaleciye ihtiyacı olmadığını dile getiren Volkan “Ertuğrul, Mert ve ya Merthan gibi genç kalecilerimiz var. Benden sonra yerimi onlar dolduracaktır” diye konuştu.

Kanarya'dan Hamit cevabı

Adem Çukur’un milli futbolcu telkinine Sarı-Lacivertlilerin yanıtı gecikmedi. Kulübün iletişim direktörü Orkun Yazgan “Bize kendisi geldi. Transfer listemizde olmayan oyuncuydu” dedi.

Schalke 04’ün başkan danışmanı ve Hamit-Halil Altıntop kardeşlerin futbola kazandırılmasında önemli rol oynayan Adem Çukur, geçtiğimiz günlerde gazeteniz BUGÜN’e açıklamalarda bulunmuştu.

Çukur’un “Oyuna gelme Hamit, sen Galatasaraylısın. Fenerbahçe daha fazla para veriyor ama yuvan Galatasaray, orada kalmalısın” sözlerine Fenerbahçeli isimlerden tepkiler gelmişti.

Galatasaraylı bir yöneticinin de bu konuşmaları yapan Adem Çukur’u arayıp, tebrik ettiği ve çok güzel konuştuğunu söylediği öğrenildi. Fenerbahçe kulübünden de Adem Çukur’a tepki geldi.Kulübün İletişim Direktörü Orkun Yazgan “Konuda bir yanlış anlaşılma var” diyerek şunları söyledi: “Hamit milli takımdayken futbolcularımız aracılığıyla kulübümüzle ve Aykut Kocaman ile görüşmek istediğini ısrarlı bir şekilde bize iletti. Çok ısrarcıydı. Ama biz değildik.Hatta transfer listemizde bile yoktu” dedi.

İddialar bitmek bilmiyor

Fenerbahçe’nin bu yaklaşımından sonra Hamit’in Sarı-Lacivertlileri devreye sokarak Galatasaray’dan alacağı maaşı artırma planları yaptığı iddiaları konuşulmaya başlandı.



Bu haber 602 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    11,372 µs