En Sıcak Konular

Genç Parti, MHP'yi baraj altına attı

9 Temmuz 2007 21:23 tsi
Genç Parti, MHP'yi baraj altına attı Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, Genç Parti'nin seçimde ilk 3 partiden biri olacaklarını iddia ederken, MHP'lileri de kızdıracak iddiada bulundu.

Edirne'de bir kahvehanede gazetecilerle sohbet toplantısı yapan Emin Şirin, partisinin seçimde baraj sorunu yaşayıp yaşamayacağı konusundaki soru üzerine, partisinin baraj sorunu olmadığını belirterek, halk tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını söyledi.

Şirin, ''GP sandıktan AK Parti ve CHP'den sonra üçüncü parti olarak çıkacak. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ise anketlerde baraj altında görülüyor. Ancak parti olarak MHP'nin barajı aşarak meclise girmesini temenni ediyoruz'' dedi.

Şirin, bir gazetecinin, İbrahim Tatlıses'in GP'ye katkısının nasıl olacağı yönündeki sorusu üzerine, Tatlıses'in ''ezilenlerin simgesi'' olduğunu bildirdi. ''Tatlıses'in transfer edildiği'' yönündeki söylentilerin asılsız olduğunu ifade eden Şirin, ''Biz 'Ezilenler İktidar Olacak' söylemiyle yola çıktık. İbrahim Tatlıses de bu ülkede ezilenlerin simgesi olmuştur. Allah vergisi sanatıyla, kendi ifadesiyle mağaradan starlığa yükselmiş bir halk adamıdır'' diye konuştu. Şirin, Irak'ın kuzeyine yönelik sınır ötesi operasyonla ilgili bir soru üzerine de GP'nin bu konudaki tavrının net olduğunu vurgulayarak, ''Genelkurmay, bir sınır ötesi operasyonun yapılmasını gerekli görüyorsa bu mutlaka yapılmalıdır. Biz, iktidarımız döneminde, AK Parti gibi terör konusunda kararsız davranmayacağız. Askerin istediği tüm desteği vereceğiz'' dedi.

''DÖNERLİ KONSERLİ KAMPANYALAR YOK''

 GP Genel Başkanı Cem Uzan'ın, dünyada hiçbir siyasal liderin yapamadığı cesaret örneği göstererek halkın içine indiğini ve bunu hiçbir siyasal liderin yapamadığını ileri süren Şirin, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da halk arasına giremediğini ileri sürdü. Şirin, ''Bırakın Erdoğan'ı dünyadaki hiçbir lider halkın içine giremiyor. Bunu tek başaran lider Cem Uzan'dır. Kampanyalarımız halka yönelik. Dönerli konserli kampanyalar yok. Alacağımız oyların döner ve pilav oyu olmadığını göstereceğiz.'' Şirin, GP Genel Başkanı Cem Uzan'ın, 18 Temmuz Çarşamba günü Edirne'de halk toplantısı yapacağını da sözlerine ekledi.
 
Haber7



Bu haber 264 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,591 µs