En Sıcak Konular

Hamit sonunda ikna oldu

9 Temmuz 2012 14:32 tsi
G.Saray’a psikolojik üstünlük sağlamak için kesenin ağzını açan F.Bahçe, yılda 4 milyon Euro isteyen Hamit’i farklı bir formülle razı etti. Yıllık ücret çok fazla tutulmayıp, imza parasıyla takım içi dengeler gözetildi. Ama yine de 4 yıllık to

Fenerbahçe, Hamit transferini çok büyük ölçüde bitirdi. Sarı lacivertliler son anda büyük bir aksilik olmazsa Hamit’i yarın ya da çarşamba günü İstanbul’a getirecek ve ardından transferi resmen açıklayacak. Hamit ile her konuda anlaşan yönetim, milli futbolcuya yıllık 2.8 milyon Euro ücret ve ayrıca 2.5 milyon Euro imza parası verecek. 29 yaşındaki başarılı oyuncu imza attıktan sonra muhtemelen Fenerbahçe’nin İsviçre’de yapacağı hazırlık kampına katılacak.

ALİ YILDIRIM YOĞUN ÇALIŞIP HALLETTİ

Hamit Altıntop’un F.Bahçe’ye transfer öyküsü son Milli Takım kampında başladı. Sarı lacivertli futbolcularla kampta yaptığı sohbetlerde Fenerbahçe’yi istediğini söyleyen Altıntop’un bu talebini yönetime ileten oyuncular, böylece ilk fitili ateşlemiş oldu. Hamit’in transferi ile ilgili Real Madrid kulübünden onayı alan yönetim ise, ardından tecrübeli oyuncu ile temasa geçti. Bu arada devrede olan Galatasaray ile bir rekabete girip fiyatın gereksiz artmasını istemeyen Fenerbahçe transferi sır gibi sakladı.

Bu süreçte Real Madrid ile de 3 milyon Euro bonservis bedeline anlaşan sarı lacivertliler için tek sorun, Hamit’in talep ettiği yıllık ücretti. Masadaki 4 milyon Euro takım içi dengeleri bozabilirdi. Burada devreye imza parası formülü sokuldu ve Hamit’e ekstradan 2.5 milyon Euro imza parası teklif edildi. 2.8 milyon Euro da yıllık ücret verilince Hamit öneriyi kabul etti.

Costa’dan vazgeçildi, Yobo gelecek

Hamit, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak ve takıma 16 Temmuz’da başlayacak yurt dışı kampında dahil olacak. Başarılı futbolcunun 4 yıllık maliyeti, 13.7 milyon Euro’yu (yaklaşık 30 milyon TL) bulacak. Hamit’in transferiyle Tino Costa’dan vazgeçen Fenerbahçe, Yobo’yu alıp transfere nokta koyacak.

HAMİT: HER ŞEY YAKINDA RESMİLEŞİR

Transferi konusunda sorular yöneltmek üzere ulaştığımız Hamit Altıntop, beklendiği gibi olay resmileşmeden konuşmaktan kaçındı. Yıldız futbolcu, konuyla ilgili kendi ağzından net bir şey yazılmasını istemediğini belirtirken, menajerinin Fenerbahçe ile görüşmelerde bulunduğunu ifade etti.

MAÇ BAŞI PARA VAR MI?

Hamit, menajeri Reza Fazeli’nin Fenerbahçe’den yıllık ücretin yanı sıra, maç başına 15 bin Euro istediğini de belirtirken, bugün ya da yarın bir sonuç çıkmasını beklediğini sözlerine ekledi.

YAKIN DOSTU ZENKE DOĞRULADI

Samsunsporlu futbolcu, samimi arkadaş olduğu Hamit Altıntop’un transferini twitter’dan duyurdu.

Hamit Altıntop’un yakın arkadaşı olan Samsunsporlu Zenke, twitter hesabından Hamit’in yüzde 99.9 Türkiye’ye geleceğini söyledi. Hamit’in hangi takım ile anlaştığını bildiğini söyleyen Zenke, milli futbolcunun top-class bir oyuncu olduğunu ve bu nedenle buna uygun bir takıma geleceğini belirtti. Nijeryalı futbolcu Hamit’in transfer olacağı takımı açıklamaktan kaçınırken, oynayacağı ekibin, maviler mi (Fenerbahçe) kırmızılar mı (Galatasaray) olduğunu söyleyemeyeceğini belirtti. Zenke, Hamit’in şampiyon olmak istediği bir Türk takımına gitmek istediğini söylerken, “Bunun için bütün paramı basarak bahis bile oynarım” dedi.(star)



Bu haber 741 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,939 µs