En Sıcak Konular

Ülkenin kabadayısı mısın?

9 Temmuz 2007 13:40 tsi
Ülkenin kabadayısı mısın? Muhsin Yazıcıoğlu, cumhurbaşkanı seçimindeki tutumu nedeniyle CHP lideri Deniz Baykal'a ateş püskürdü. Yazıcıoğlu'nun eleştirilerinden ip atan Bahçeli de nasibini aldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı ve Sivas bağımsız milletvekili adayı Muhsin Yazıcıoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP lideri Deniz Baykal'ın tutumunu kabadayılık olarak değerlendirdi. Yazıcıoğlu, "Cumhurbaşkanı'nı meclis seçsin diyoruz kabul etmiyorsun, halk seçsin diyoruz halk diktatör seçer diyorsun, ne yapmaya çalışıyorsun, sen bu ülkenin kabadayısı mısın?" şeklinde Baykal'ı eleştirdi.

BBP eski Genel Başkanı ve Sivas bağımsız milletvekili adayı Muhsin Yazıcıoğlu, istihbarat servislerinin ilahi okuyan birkaç başörtülü kız öğrencinin peşinden koşacağına, Mehmetçiğin altına döşenen mayınların ülkeye nasıl sokulduğunu tespit etmesi gerektiğini söyledi.

Yazıcıoğlu, Niğde bağımsız milletvekili adayı Bünyamin Karataş'a destek vermek ve il binasının açılışını yapmak amacıyla Niğde'ye geldi.

BBP'nin 21 pilot bölgede bağımsız adaylarla girdiği seçim sürecinde Niğde'deki esnafları ziyaret eden Yazıcıoğlu, Damak Restoran'da partililerle toplantı düzenleyerek basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Terörün giderek tırmandığına dikkat çeken Yazıcıoğlu, hükümetin terör konusunda etkisiz kaldığını belirterek, askere sınır ötesi operasyon konusunda gerekli yetkilerin hükümet tarafından verilmesinin şart olduğunu ifade etti.

Yazıcıoğlu, "Terörle mücadelede zafiyeti olan iktidar, geçmiş iktidarı suçluyor. Geçmiş iktidar ise bugünkü iktidarın başına ip atmak suretiyle terörle mücadeleyi çelik çomak ve ip atlama oyununa dönüştürüyor, sıradanlaştırıyor. Terörle mücadeleyi magazinleştiriyorlar. Terörle mücadelede sadece polemik yapılıyor. Bu anlayışı protesto ediyorum ve kınıyorum. İktidarda olanlar muhalefet gibi, muhalefet de sanki hiç iktidar olmamış gibi davranıyor." dedi.

haber7



Bu haber 434 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,148 µs