En Sıcak Konular

Erdoğan ve Bahçeli son gün birbirlerinin kalesinde

9 Temmuz 2007 09:23 tsi
Başbakan Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında seçim meydanlarında yaşanan “ip tartışması giderek alevlenirken, iki lider de seçime bir gün kala son mitinglerini birbirlerinin kalesinde yapmaya hazırlanıyor.

Erdoğan 21 Temmuz’da Bahçeli’nin kalesi Osmaniye’de, Bahçeli ise Başbakan’ın bu seçimde Siirt yerine tercih ettiği İstanbul’da seçmenle buluşacak.
     
Siyasi parti liderleri, 22 Temmuz öncesi seçim mitinglerini sürdürüyor. Temmuz ayı ile birlikte hız kazanan miting programında liderlerin son günlerde yapacakları mitingler de büyük önem taşıyor. Seçim nedeniyle Anadolu’yu il il dolaşan Başbakan Erdoğan’ın miting programında değişiklik olmazsa son gün, seçim meydanlarında hedef aldığı MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kalesi olarak bilinen Osmaniye görünüyor. Seçime kadar toplam ilde seçmenin karşısına çıkacak olan Başbakan, 21 Temmuz’da Osmaniye’de halka seslenecek.
     
BAHÇELİ DE ERDOĞAN’IN SEÇİM BÖLGESİNDE OLACAK
     
Başbakan Erdoğan’ın son mitingini yapacağı 21 Temmuz’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Başbakan’ın bu seçimde Siirt yerine tercih ettiği İstanbul’da seçmenle buluşacak.
     
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin 1’nci sıra adayı Mehmet Şandır, Bahçeli’nin Osmaniye mitingini 17 Temmuz’da yapacağını hatırlatarak, “MHP olarak Osmaniye’yi son gün istemedik. Miting başvurumuzda İstanbul’u özellikle son gün yapmak istedik. Çünkü Osmaniye zaten Sayın Genel Başkanın kalesi. İstanbul ise büyük önem verdiğimiz ve iddialı olduğumuz bir ilimizö dedi. Şandır, 21 Temmuz’da Devlet Bahçeli’nin son mitingini İstanbul seçmeniyle buluşarak yapacağını hatırlatarak “İstanbul seçmeni de bu mitinge en geniş katılımıyla MHP’ye olan ilgisini ortaya koyacakö diye konuştu.
     
milliyet

Bu haber 241 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,602 µs