En Sıcak Konular

Arınç: Kapalı kapıları seçimle sandıkla açacağız

8 Temmuz 2007 18:47 tsi



      TBMM Başkanı Bülent Arınç, "Kapalı kapıları seçimle sandıkla açacağız" dedi. Arınç, AK Parti Manisa milletvekilleri Mehmet Çerçi ve Hakan Taşcı ile Manisa'nın Demirci ilçesi Bardakçı köyünün geleneksel hayır yemeğine katıldı. Etkinlikte konuşan Arınç, Türkiye'nin son 5 yılda yol, su, enerji, eğitim ve sağlık hizmetlerinde çok iyi bir noktaya geldiğini, ekonomiyi güçlendirmeye çalıştıklarını belirterek, "Ülkemiz daha mutlu olsun diye çalışıyoruz. Ülkede barış, istikrar ve huzur olmalı. Düşmanlık değil, kavga değil, çekişme değil" dedi.
      Arınç, 15 gün sonra seçim yapılacağını, herkesin oylarını çocuklarının geleceğini düşünerek kullanması gerektiğini söyleyerek, şöyle devam etti:
      "Seçimlerin şimdiden halka huzur getirmesini diliyoruz. Allah cumhurbaşkanlığını kime nasip ettiyse şimdiden hayırlısı olsun. İnşallah memleketini, milletini seven, halkın ortak değerlerine inanan birini cumhurbaşkanı seçeceğiz. Seçimlerden sonraki süreci çok iyi takip edeceğiz. Kimseyi suçlamayalım, daha fazla demokrasi ile milletimizi kucaklamakla sorunlarımızı çözeriz. Allah önümüze seçim fırsatı getirdi. Kapalı kapıları seçimle sandıkla açacağız. Millet, memleket en hayırlısını görecek." Bülent Arınç, 12 Temmuzda Manisa'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün katılımıyla yapılacak AK Parti mitingine, Bardakçı köyü halkını da davet etti.
      Bardakçı köyü insanlarının aralarındaki barışla tanındığını kaydeden Arınç, "Mecelle, yıllar önce Türkiye'de kabul edilmiş bir hukuk şaheseri. Mecelle diyor ki hükümlerin en güzeli sulhtur" dedi.
      Manisa Tarım Müdürü Ömer Çelik de "Ortaklar Mülkiyetinde 100 x 2 Süt Sığırcılığı Projesi" kapsamında Bardakçı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyelerine 200 adet Holştayn ırkı gebe düve verildiğini ve toplam 916 bin YTL'lik yardım yapıldığını söyledi.
      Demirci Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu ise TBMM Başkanı Arınç'tan, Salihli-Demirci ve Demirci-Bardakçı yollarının yapılmasını istedi.
      Bardakçı köylülerine ve Demircililere su ve altyapı sorunlarını çözme sözü veren Arınç, devlet - vatandaş işbirliği ile yapımı tamamlanan Bardakçı Köyü İlköğretim Okulunu da gezdi.

Milliyet



Bu haber 258 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,713 µs