En Sıcak Konular

'Millet yetim hakkı soracak iktidarı arıyor'

8 Temmuz 2007 16:35 tsi
'Millet yetim hakkı soracak iktidarı arıyor' Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen 3. Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşlerini izlemek üzere bölgeye gelen Ağar, konuşma yaptı. Bir soru üzerine ise ''Millet yetim hakkını soracak iktidarı arıyor" dedi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, ''Millet, yetim hakkını soracak iktidarı arıyor'' dedi

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen 3. Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşlerini izlemek üzere bölgeye helikopterle gelen Ağar, mehter marşı ile karşılandı. Karşılama sırasında ''Başbakan Ağar'' ve ''Terörün Kökünü Kazıyan Adam'' sloganları atıldı.

Protokol tribününden konuşmasını yapan Ağar, Türkiye'nin asla bölünemeyeceğini vurgulayarak, ''Biz Türk milleti olarak yücelerden aşağıya inmeyiz. Son insanımız son nefesini vermeden bu ülke bölünemez. Hedefimiz, milletin birliğini ve beraberliğini en yüce şekilde yaşatmak'' diye konuştu.

''Er meydanında siyaset yok'' diyen Ağar, sözlerini ''Allah Türkiyemizi, Türk milletini korusun. Allah'a emanet olun'' diyerek tamamladı.

Ağar, ardından, bir vatandaşın uzattığı kepeneği giydi. Bir gazetecinin ''Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın muhalefet liderlerini Daltonlar'a benzetmesine ne diyeceksiniz?'' şeklindeki sorusunu da yanıtlayan Ağar, ''Bunu yeni duydum. Türkiye'nin bunca sorunu varken böyle sözlerle siyaseti sulandırmanın bir anlamı yok'' diye konuştu.

DP Genel Başkanı Ağar, bir başka soru üzerine de hükümetin özelleştirme politikasına yönelik eleştirilerde bulunarak, şunları söyledi:

''Millet yetim hakkını soracak iktidarı arıyor. 1,5 milyar dolar yıllık cirosu olan bir şirketi 2 milyar dolara satıyorlar. Zaten satılan şirketin arsası 2 milyar dolar ediyor. Millet bunu kaçırmayacak. 3 ayda 800 milyon doları birinin cebine koyuyorlar. Millet bunların cevaplarını merak ediyor. Şovmenliğe gerek yok. Millet ciddiyet arıyor. Türkiye'nin kaynaklarını har vurup harman savuran, siyaset yoluyla zenginleşenlerin hesabını soruyor millet. Meydanlarda gezip (Başörtüsü namusumuzdur) diye son sürat tornistan yapanları arıyor millet. Öyle yalanla dolanla siyaset olmaz.''

Ağar, daha sonra kendisine hediye edilen Alanya şalvarını giydi. Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara'nın kurasını da çeken Ağar, güreşçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ağar, ardından helikopterle Gökbel Yaylası'ndan ayrıldı.

haber10

 

 



Bu haber 369 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,743 µs