En Sıcak Konular

Babacan'dan çarpıcı açıklamalar...

6 Temmuz 2007 18:00 tsi
Babacan'dan çarpıcı açıklamalar...

Hiç kimse hakkında kötü söz söylemediği bilinen Devlet Bakanı Ali Babacan, GP Genel Başkanı Cem Uzan hakkında açtı ağzını yumdu gözünü. Babacan, Uzan ve ailesine ne dedi? İşte çarpıcı açıklamalar...

Ali Babacan, Cem Uzan ve Ailesinin "dünya hırsızlık" tarihine geçtiğini savundu. Babacan, KanalA TV'de Ömer Şahin'in sunduğu "Görüş Farkı" programında yaptığı açıklamada, "Bu konuda çok doluyum. İmarzede değil Uzanzede demek gerekir. Uzan Ailesi maalesef vatandaşlarımıza Türkiye tarihinde değil tüm dünya bankacılık tarihinde görülmemiş bir dolandırıcılık, hırsızlık yaşatmıştır. Nasıl İmar Bankası'nda aldattılar, kandırdılar ya, onun bir benzerini şimdi siyasette oynamaya çalışıyorlar"

Devlet Bakanı ve Başmüzakareci Ali Babacan, gazeteci Ömer Şahin'e özel hayatına ilişkin açıklamalarda da bulundu. Siyasete girmeyi aklının ucundan bile geçirmezken AK Parti'ye kurucu olduğun söyleyen Babacan, "AK Parti olmasa girmezdim. Bazen haksızlıkları, iftiraları görünce 'niye girdim' diye düşündüğüm oluyor" dedi.

BABACAN'IN OĞLU KEREM, DEDESİNİN YANINDA "ÇIRAK"

Ali Babacan, henüz ilkokula başlamadan Çıkrıkçılar Yokuşu'nda babası Hilmi Babacan'ın dükkanında çalışmaya başlamıştı. Babacan'ın ilköğretime giden oğlu Kerem'in de Babası'nın yolunda olduğu öğrenildi. Kerem'de okulların kapanması ile birlikte dedesinin dükkanında tezgah başına geçti. Babacan, "Oğlum 5-6 senedir yazları dedesinin işyerine gidiyor" diyerek ticarete küçük yaşta adım attığını kaydetti.

4 SAAT UYUYUP, 20 SAAT ÇALIŞIYOR

Kabinenin en genç ismi olan Ali Babacan, siyasete girmeden önce dünyanın birçok ülkesini gezdiğini söyledi. Halefi Kemal Derviş'in tenis tutkusu biliniyor. Babacan'ın favori sporunun ise kayak olduğu ortaya çıktı.İş temposu yüzünden çocuklarına yeterince zaman ayıramadığını kabul eden Ali Babacan, her yıl kısa süreli de olsa ailesiyle birlikte tatile gittiğini belirtti. Ali Babacan, bir gününün nasıl geçtiğini anlatırken de, " Günde ortalama 4 saat uyuyabiliyorum. Genelde sabah saat 04.00 gibi yatıyorum. Artık 4 saat uykuya alıştık..."

LAF OLMASIN DİYE BABAMIN İŞYERİNE 9 AYDIR GİTMEDİM

Ali Babacan, kabineye girdikten sonra, 'Hem hazine bakanı, hem ticaretle uğraşıyor' dedirtmemek için aile şirketindeki hissetlerini devretmiş.

Babacan, laf söz olmasın diye babasının dükkanına gitmeye bile çekindiğini itiraf etti. Babacan, 'Heralde babamın işyerine gitmeyeli 8-9 ay olmuştur. Nereden, ne bulsak diye kulp arayanlar var. Siyasete devam ettiğim sürece ticaretten uzak kalmayı tercih edeceğim açıkçası'...

'DÜNYA HIRSIZLIK TARİHİNE GEÇTİLER'

Babacan, Cem Uzan ve Ailesinin "dünya hırsızlık" tarihine geçtiğini savundu. Ali Babacan , 'Bu konuda çok doluyum. İmarzede değil Uzanzede demek gerekir.

Uzan Ailesi maalesef vatandaşlarımıza Türkiye tarihinde değil tüm dünya bankacılık tarihinde görülmemiş bir dolandırıcılık, hırsızlık yaşatmıştır.

Nasıl İmar Bankası'nda aldattılar, kandırdılar ya, onun bir benzerini şimdi siyasette oynamaya çalışıyorlar' dedi.

samanyolu haber



Bu haber 456 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    23,892 µs