En Sıcak Konular

İzmir'de mazot 1 YTL'ye indi bile!

6 Temmuz 2007 16:24 tsi
İzmir'de mazot 1 YTL'ye indi bile! 

Genç Parti, İzmir'de taksici, kamyoncu, otobüsçü vatandaşlara mazotu 1 YTL'den satmaya başladı. GP milletvekili adayları vatandaşlara ne dedi? İşte ayrıntılar...

Genç Parti (GP) İzmir'de taksici, kamyoncu, otobüsçü vatandaşlara mazotu 1 YTL'den satmaya başladı. GP Genel Başkan Vekili ve İzmir 2. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müştak Ayvaz ile diğer milletvekili adayları, Işıkkent Ertuğrul Garajı'nda 1 YTL'den mazot dağıttı.

İzmir'de kamyoncuların, taksicilerin araçlarına mazot dolduran GP Genel Başkan Vekili Müştak Ayvaz, iktidara geldikleri takdirde mazotu tüm Türkiye genelinde 1 YTL yapacaklarını söyledi. Mazot fiyatlarını gündeme getiren ve buna bir çözüm bulmaya çalışan ilk parti olduklarını ifade eden Ayvaz, "İzmir'de mazotu şimdiden 1 YTL yaptık. 6 ay önce bu taahhütlerimizi söylediğimiz zaman herkes gülüyordu. Ama şimdi baktığımız zaman tüm partilerin programlarında mazotu indireceklerine dair söylemleri var.

İktidara geldiğimizde mazotu 1 YTL yapacağımıza söz veriyoruz. Geçimini kamyonculukla, taksicilikle sağlayan herkese sesleniyorum, mazot 1 YTL olacak" dedi.

Akaryakıt kaçakçılığının her geçen yıl katlanarak arttığını iddia eden Ayvaz, iktidara gelirlerse kaçakçılığın önüne geçeceklerinin sözünü verdi. Ayvaz, "Türkiye'de son 4.5 yılda 40 milyar dolarlık kaçakçılık yapılmış. Bu kaçakçılığı önleyeceğiz. Kaçakçılık yapanların da hesabı sorulacaktır" diye konuştu.

Mazotun 1 YTL olmasının tüm topluma fayda sağlayacağını ifade eden kamyoncular, otobüsçüler ve taksiciler, mazotun 1 YTL olup olmayacağı konusunda kararsız olduklarını belirtirken, bazıları ise GP'ye güvendiklerini ve mazotun seçimden sonra da 1 YTL olacağına inandıklarını söyledi.


haber7



Bu haber 463 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,977 µs