En Sıcak Konular

Demirel CHP'ye oy verir mi?

5 Temmuz 2007 22:03 tsi
Demirel CHP'ye oy verir mi? DP Genel Başkanı Mehmet Ağar son zamanlarda merak konusu olan bir konuya açıklık getirdi. Ağar, Demirel'in CHP'ye oy vereceğine inanıyor mu? Ağar, "Yüzde 10 alamazsanız istifa eder misiniz?" sorusuna ne cevap verdi?

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, son zamanlarda merak konusu olan bir konuya açıklık getirdi. Ağar, eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in CHP'ye oy vereceğine ihtimal vermedi. Ağar, "Bu dünyanın tersine dönmesi gibi bir şey" dedi.

Gazeteci Ömer Şahin'in sunduğu Kanala TV'deki "Görüş Farkı" programına konuk olan DP lideri Mehmet Ağar, başında bulunduğu siyasi hareketin eski lideri Süleyman Demirel'in konumunu değerlendirdi. Demirel ailesinin damadı İlhan Kesici'nin CHP'den aday olması ile başlayan süreçte Süleyman Demirel'in de DP yerine CHP'ye destek olduğu söylentileri yaygınlaşmıştı. Ağar, "Demirel, CHP'ye mi oy verecek?" sorusuna , " Demirel'in 50 yıllık çizgisini bir kenara bırakıp CHP'ye oy vereceğini düşünmek yanlış olur. Dünyanın tersine dönmesi gibi bir şey bu. Dünya tersine dönmez" cevabını verdi.

Ağar'dan "Barajı Aşamazsam İstifa Ederim" Sinyali  

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, partisinin güçlenmeye başlandığını ve kesinlikle baraj sorunlarının olmadığını savundu. Ağar, seçimlerde başarısız bir sonuç alması, partisinin baraj altında kalması durumunda genel başkanlıktan ayrılacağının sinyalini verdi. Ağar, "Yüzde 10 alamazsanız istifa eder misiniz?" sorusuna verdiği cevapta, " Mehmet Ağar'ın ar damarı vardır. Türkiye'deki milyonlarca insan gibi. Biz koltuğa yapışık değiliz. Bu çizgimizin gereğini yapmakta hayatımız boyunca tereddüt etmedik, etmeyiz" dedi.

Mehmet Ağar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında polemiğe dönüşen idam tartışmalarını eleştirdi. Bahçeli'nin Erzurum'da vatandaşa ip atmasını değerlendiren Ağar, "Türkiye'nin meselesi ip ikramı değildir. Şehit cenazelerinin cami musalla taşlarına gelmesidir" diye konuştu. Sınırötesi operasyonun çok iyi düşünülmesi gerektiğini de ifade eden Ağar, Habur sınır kapısının kapatılmasına yönelik taleplere tepki gösterdi. Ağar, " Bunu söyleyenler Habur'u biliyorlar mı? Zaten bölgedeki ekmek kapılarını kapatmışsınız. Bir de Habur'u kapatırsanız Doğu'yu açlığa mahkum edersiniz" dedi.

Zaman



Bu haber 360 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,561 µs