En Sıcak Konular

Kimileri ip atıyor, kimileri ip atlıyor

5 Temmuz 2007 17:21 tsi
Kimileri ip atıyor, kimileri ip atlıyor AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kimileri gırtlaklarını yırtarak meydandan ip atıyor, kimileri ip atlıyor. Bunları yapanlar da var. Bu ülkede kimin ip attığını, kimin ip atladığını bilirsiniz" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kimileri gırtlaklarını yırtarak meydandan ip atıyor, kimileri ip atlıyor. Bunları yapanlar da var. Bu ülkede kimin ip attığını, kimin ip atladığını bilirsiniz. Bu ipe ihtiyacı olanlara da söylemek lazım: Bu arada medya da bunların kirli çamaşırlarını da çıkarıyor, aslında bu kirli çamaşırlarına da ip lazım zaten. Bunlar da bir yıkanıp temizlensin" dedi.
     
Erdoğan, partisince Bolu Kardelen Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.
     
Türkiye’yi karanlık bir tünelden çıkardıklarını ifade eden Erdoğan, borsada 50 bini yakalayacaklarını söylediklerini, ancak CHP ve bazı akademisyenlerin "Başbakan şaşırdı" dediklerini kaydetti. Borsanın 50 bini yakaladığını belirten Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:
     
"Şurada bazı olaylar geçirdik. O olayları yaşamammış olsaydık şu anda bu rakam daha ilerideydi. Niye? İş bilenin, kılıç kuşananın. Biz piyasadan geliyoruz. Bunlar hayatlarında iki koyun gütmemiş. Bunların akıl hocaları da yanlış. Kılavuzu karga olanın... Olay bu, maalesef...
     
Şimdi ileri hedefleri arzuluyoruz. İnşallah, bu ileri hedeflere başarılı bir şekilde yakalayacağız ama Türkiye’de hala içine kapanık bir rejim arzusu içinde olan bir CHP gibi, maalesef yanlış mantıklar var. İşte bunları gördük. Bunlar attığı zaman mangalda kül bırakmazlar. Bu beyler hükümet oldukları zamanda memleketimizi nasıl on, yirmi yıl geriye götürdüler hep beraber gördük." "Benim burada özellikle sizlere söyleyeceğim bir şey var" diye devam eden Erdoğan, şunları kaydetti:
     
"Kimileri gırtlaklarını yırtarak meydandan ip atıyor, kimileri ip atlıyor. Bunları yapanlar da var. Ülkede kimin ip attığını, kimin ip atladığını bilirsiniz. Bu ipe ihtiyacı olanlara da söylemek lazım: Bu arada medya da bunların kirli çamaşırlarını da çıkarıyor, aslında bu kirli çamaşırlarına da ip lazım zaten. Bunlar da bir yıkanıp temizlensin. Ne zaman? 22 Temmuzda."


habervitrini



Bu haber 227 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,615 µs