En Sıcak Konular

Barış Akarsu hayatını kaybetti!

4 Temmuz 2007 23:23 tsi
Barış Akarsu hayatını kaybetti! Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak kurtarılan şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatını kaybettiği açıklandı. Doktorun ölüm haberini açıklamasından hemen sonra hastane etrafında toplanan yaklaşık 300 kişi gözyaşlarını tutamadı.

Bodrum'da geçirdiği kazanın ardından komaya giren genç sanatçının öldüğü açıklandı.Hastanenin önünde sanatçının ailesi, yakınları ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Kalabalık arasından sinir krizi geçiren ve bayılanların olduğu açıklandı.

Gün içindeki gelişmeler şöyle olmuştu:

Özel Bodrum Hastanesi Sağlık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve beyin cerrahı Op. Dr. Abdullah Servet, bugün saat 15.10’da anestezi uzmanı Dr. Sedat Harman'la birlikte yaptığı açıklamada, Barış Akarsu'nun tedavilere cevap vermediğini, umutlarını yitirdiklerini söyledi. Op. Dr. Abdullah Servet'in açıklamasının ardından Barış Akarsu'nun rol arkadaşı Merve Sevi ve 4 hayranı baygınlık geçirerek acil servise kaldırıldı, hastane bahçesinden çığlıklar yükseldi.

Barış Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklamayı, ailesinin izniyle yaptıklarını belirten Op. Dr. Abdullah Servet, şöyle konuştu:

“Barış çok ağır bir beyin travması geçirip kalbi durmuş olarak bize getirildi. Kalbini çalıştırdık, ama malesef uzun süre oksijensiz kaldığı için bir beyin hasarı vardı. Hasar beyin ödemini artırdı. Şimdiye kadar anti ödem tedavisi yapıldı. Anti ödem tedavisi sırasında bazı organlarında ortaya çıkan yetmezlikler, tıbbi tedaviyle desteklendi. Tansiyon ve kalbindeki ritm bozukluğunun yanı sıra diğer organlarda zayıflama görüldü. Tüm bu destek tedavilerine karşın Barış’ı kurtarma umudumuzu yitirdik. Bunu açıklamayı yapmak zorundaydık.”

Op. Dr. Abdullah Servet'in bu açıklamasının ardından, ‘Yalancı Yarim’ isimli televizyon dizisindeki rol arkadaşı Merve Sevi'yle birlikte, 4 hayranı baygınlık geçirerek yere düştü. Merve Sevi ve Barış Akarsu'nun baygınlık geçiren hayranları acil servise kaldırıldı.

BABASI FENALAŞTI

Yoğun bakımda tedavi edilmeye çalışılan Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, oğlunun sağlık durumunda bir gelişme olmadığını öğrenince fenalaştı. Baba Akarsu hastanede bir süre tedavi edildi. Barış Akarsu hayranı Belçikalı hemşire Rozita Kürkçü de Türk eşi Önder Kürkçü'yle geldiği hastanede gözyaşı döktü.

Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, bugün öğle saatlerinde Özel Bodrum Hastanesi'ne gelerek oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ancak oğlunun sağlık durumunda olumlu bir geleşme olmadığını öğrenen baba Akarsu fenalaştı. ‘Yalancı Yarim’ adlı televizyon dizisinde Barış Akarsu’nun rol arkadaşı olan Merve Sevi’nin teselli etmeye çalıştığı baba Akarsu, “Beni rahat bir yere götürün, kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bu acıya dayanamayacağım” dedi. Merve Sevi de gazetecilere “Yeter yeter, artık çekmeyin istemiyorum” diye bağırarak tepki gösterdi. Selahattin Akarsu, hastanede bir süre tedaviye alındı.

BELÇİKALI HEMŞİRE AĞLADI

Türk eşi makine teknisyeni 48 yaşındaki Önder Kürkçü ile birlikte Turgutreis’e tatile gelen Belçikalı hemşire 41 yaşındaki Rozita Kürkçü de hastanede, Barış Akarsu'nun sağlığı hakkında hemşirelerden bilgi aldı. Hastane çkışında gözyaşlarına boğulan Belçikalı hemşire, Barış Akarsu’ya hayran olduğunu, bir hafta önce CD ve albümlerini aldığını belirterek “Tek dileğim Barış Akarsu'nun yeniden sağlığına kavuşması” dedi.

Öte yandan, sanatçı Haluk Levent, Barış Akarsu'nun annesi Hatice ve babası Selahattin Akarsu adına açıklama yaparak, “Acılı anne ve baba onlar adına açıklama yapmamı istedi. Kendileri Barış'ın sağlığı konusunda sadece doktorların yaptıkları açıklamaya itibar edilmesini istiyor. Ayrıca Barış’a gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür ediyorlar” dedi.

 



Bu haber 1,094 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,791 µs