En Sıcak Konular

Cinnet geçiren polis 4 kişiyi öldürdü

4 Temmuz 2007 11:43 tsi
ARTVİN’in Murgul İlçesi'nde polis memuru Ahmet İhsan Ayan, dün gece eşi, oğlu ve iki polis memuru arkadaşını öldürdü. Ayan, olay sonrası tutuklandı.

Murgul Emniyet Amirliği’nde görevli polis memuru 38 yaşındaki Ahmet İhsan Ayan, dün saat 23.30 sıralarında, birlikte nöbet tuttuğu arkadaşı evli ve iki çocuk babası polis memuru 34 yaşındaki Zühtü Avşar’ı belirlenemeyen bir nedenle öldürdü. Ayan’ın bu cinayet sırasında tabancasının iki şarjöründeki tüm mermileri boşalttığı belirlendi. Ahmet İhsan Ayan cinayet sonrası gözaltına alındı.

Cinayetin, polis memurunun tansiyon hastası olan eşi Sibel Ayan’a sabah saatlerinde, sağlık ekipleri eşliğinde söylenmesine karar verildi. Ancak bu sabah saat 08.00’de polis lojmanlarındaki Ayan ailesine ait eve giden sağlık ekipleriyle ve polisler, korkunç bir manzara ile karşılaştı. Katil zanlısı polis memuru Ahmet İhsan Ayan’ın eşi 33 yaşındaki Sibel Ayan ve 5 yaşındaki oğlu Oğuzhan Ayan, vücutlarına isabet eden çok sayıda mermiyle hayatlarını kaybetmiş halde bulundu.

Soruşturma için Ayan ailesinin karşı dairesinde oturan bekar polis memuru 31 yaşındaki Süleyman Kaygısız’ın da kapısını çalan polisler, cevap alamayınca kapıyı kırarak eve girdi ve genç polis memurunun da cesedini buldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ve cinayetlerin nedeninin belirlenmesine çalışıldığı belirtildi.

Bu arada, olayda hayatını kaybeden ve Giresun nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen polis memuru Zühtü Avşar’ın eşi ve iki çocuğunun il dışında bulunduğu öğrenildi.


hürriyet



Bu haber 659 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,136 µs