En Sıcak Konular

AKP'li başkan ve oğluna meydan dayağı

4 Temmuz 2007 11:38 tsi
ISPARTA'da Atabey Belediye Başkanı AKP'li Tevfik Atasoy'un oğlu 25 yaşındaki Ali Atasoy, yol verme nedeniyle tartıştığı araç sürücüsü tarafından sopayla dövüldü.

Oğluna saldırıya öfkelenip hesap sormaya giden Belediye Başkanı Tevfik Atasoy da 5 kişinin saldırısına uğradı.

Olay, 1 Temmuz günü Atabey İlçesi'nde meydana geldi. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'un oğlu Ali Atasoy, 07 AKP 14 plakalı otomobille annesi ve kız kardeşini akrabalarına götürmek için yola çıktı. Atasoy, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir birahaneye çimento indirmek için 32 FY 074 plakalı minibüsü park eden 33 yaşındaki Murat Han ile yol verme konusunda tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şoför tarafından sopa ile dövülen Ali Atasoy, telefon açıp durumu babasına bildirdi. Ali Atasoy hastaneye götürülürken, kısa sürede olay yerine gelen babası Tevfik Atasoy, minibüsün önüne park ettiği birahaneye girip "Benim oğlumu kim dövdü" diye sordu. Birahanede çıkan kavgada da Başkan Atasoy, 5 kişinin saldırına uğrayarak dövüldü.

İFADELERİ ALINIP SERBEST BIRAKILDILAR

Atabey AKP İlçe Başkanı Mehmet Kılıçarslan tarafından Isparta Devlet Hastanesi'ne götürülen Tevfik Atasoy tedaviye alındı. Atasoy ve oğlunun, yüzünden ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandıkları belirlendi.

Başkan Atasoy'un hastaneye getirilişinde de park tartışması çıktı. Hastanede görevli polis memurları, yanlış yere park eden AKP İlçe Başkanı Kılıçarslan'ın kendilerine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Olayın ardından, Başkan Atasoy'un oğlunu dövdüğü belirtilen Murat Han ile birahanedeki kavgaya karışan 5 kişi, polis tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

"OLAY SİYASİ" İDDİASI

Olayın siyasi olduğunu ileri süren Başkan Tevfik Atasoy, dün Isparta'da AKP Milletvekili Recep Özel, AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve AKP Merkez İlçe Başkanı Kamil İnci'yi yanına alarak bir basın toplantısı düzenledi. Atasoy, otomobilin plakasının 07 AKP 14 olması nedeniyle oğlunun dövüldüğünü ileri sürdü. "Bu olay siyasidir. Basit bir otopark olayıymış gibi gözükmekle birlikte aslında partimize karşı yapılmış bir harekettir" diyen Başkan Atasoy, sorumlular hakkında gerekli tüm yasal işlemlerin yapılmasını istedi.

AKP Milletvekili Recep Özel de, Atasoy'un düşüncelerine destek verdi ve olayı İçişleri Bakanlığı'na bildirdiklerini söyledi.

Vatan



Bu haber 290 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,362 µs