En Sıcak Konular

Günay: Bana dışardan gelme muamelesi yapılmıyor

4 Temmuz 2007 10:27 tsi
Günay: Bana dışardan gelme muamelesi yapılmıyor AK Parti'nin sosyal demokrat adayı Ertuğrul Günay seçim çalışmalarını anlattı. AKP tabanının kendisine gösterdiği ilgi karşısında duygulandığını dile getiren Günay, “Bana dışarıdan gelme muamelesi yapılmıyor" dedi.

AKP’nin sosyal demokrat adayı Ertuğrul Günay, kendi seçim bölgesi olan İstanbul’un dışında da seçim gezilerine katıldığını belirterek, 15 yıl aradan sonra yeniden aktif siyasete atılmaktan ve AKP ile yola devam etmekten son derece mutlu olduğunu kaydetti. AKP tabanının kendisine gösterdiği ilgi karşısında duygulandığını dile getiren Günay, “Bana dışarıdan gelme muamelesi yapılmıyor. Gösterilen sevgi ve ilgi karşısında duygulanıyorum” dedi.


AKP’nin sosyal demokrat adayı Ertuğrul Günay seçim çalışmalarını anlattı.

15 YIL ARADAN SONRA

AKP’nin İstanbul 1. bölge adayı Ertuğrul Günay, 15 yıl aradan sonra aktif siyasete dönmekten ve AKP ile yola devam etmekten memnun olduğunu söyleyerek seçim çalışmalarını sadece İstanbul’da değil, zaman buldukça Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da eşlik ederek sürdürdüğünü bildirdi. Gittiği seçim gezilerinde kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden çok memnun olduğunu kaydeden Günay, seçim çalışmalarını ve izlenimlerini şöyle anlattı:

“Uzun bir aradan, 15 yıl sonra yeniden aktif siyasete dönmekten ve AKP’yle siyasete devam etmekten son derece mutluyum. Seçim çalışmalarına son hızla devam ediyoruz. İstanbul dışında Siirt Adıyaman ve Karadeniz gezilerine katıldım.”

“AKP TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK”

Başbakanla bazı seçim bölgelerine de gitmeye devam edeceğini belirten Günay, halkın ilgisinin AKP’ye ve kendisine oldukça yoğun olduğunu dile getirdi. Günay şöyle devam etti:

“Sokakta da çalışıyorum. Esnaf ziyaretleri yapıyorum. Halk AKP’yi tek başına iktidar adayı olarak görüyor. Bazı çevreler iktidarla, “367”yi birbirine karıştırıyorlar. Tek başına iktidar farklı bir şey. AKP’nin geçen dönemki performansı aynen devam edecek. Benim izlenimim bu yönde.”

AKP DUYGULANDIRDI”

AKP tabanının kendisine gösterdiği ilgi karşısında duygulandığını söyleyen Günay açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Gösterilen yoğun ilgiden dolayı, AKP tabanı duygulandırdı. Dışardan gelme muamelesi yapmıyor. Belli konularda katılımcılığı savunuyorum. AKP'de siyaseti yakından gözleyenler bu duyguyu hissettirdiler. Ben sosyal demokrattım. Şimdi de sosyal demokratım, yarın da sosyal demokrat olacağım. Görüşlerim ve duruşum değişmedi. Halk solu özgürlük ve eşitlik adalet duygusuyla algılayanlar evrensel değerleriyle anlayışla karşılıyorlar. Beni de aynı görüyorlar ve solu bu şekilde tanımlayanlar AKP’ye oy verecek. Eski CHP ve DSP’lilerin oyu yansıyacak. CHP’yle solu özleştirenler, Baykal’ı mazur görenler var.

Cumhurbaşkanlığı seçim süreciyle ilgili AKP’yi mağdur görüyor halk. Oyuna hile karıştı. Ancak, bu süreç AKP lehine değerlendirilecek. Cumhurbaşkanlığı seçim süreci demokrasiye haksızlık yapıldığı gerekçesiyle kararsız halk şimdi AKP’yi haklı buluyor.”

 
hürriyet



Bu haber 163 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,800 µs