En Sıcak Konular

Oğul Erbakan babasının izinde

3 Temmuz 2007 14:55 tsi
Saadet Partisi (SP) Bursa milletvekilleri tanıtımı ve gençlik şöleni, SP Onursal Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Oğul Erbakan partililere ne mesajlar verdi, babası için neler söyledi?

Saadet Partisi (SP) Bursa milletvekilleri tanıtımı ve gençlik şöleni, SP Onursal Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Fatih Erbakan, milli görüşün zaferinin halk tarafından beklendiğini belirterek, "Babam Necmettin Erbakan'ın seçim çalışmalarında yılmaması beni de hırslandırdı" dedi.

Saadet Parti'li 16 milletvekili adayının tanıtıldığı ve gençlik şöleninin düzenlendiği tören, Ali Türkmen'in Kuran-ı Kerim okumasıyla başladı. Kuran-ı Kerim ziyafetinin ardından konuşma yapan SP milletvekili adayı Necati Aslan, partinin ilk gününden bu yana gücünü hiç kaybetmediğini söyledi. SP milletvekili adayı Aslan'ın konuşmasının ardından Necmettin Erbakan'ı konu alan bir sinevizyon gösterisi düzenlendi. Sinevizyon gösterisinin hemen ardından şölene katılanlar, "Mücahit Erbakan" ve "Başbakan Kutan" sloganları attı.

Sinevizyon gösterisinden sonra kürsüye çıkan Fatih Erbakan, Saadet Partisi'nin 23 Temmuz'da gerçek görevine gireceğini ileri sürdü. Evliyalar diyarı Bursa'ya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Erbakan, Bursa'ya 4'üncü kez geldiğini ifade etti. Bursa'daki partililerin kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmadığını belirten Erbakan, "Siz çeşitli olumsuzluklardan dolayı bizleri yalnız bırakmadınız. Tüm teklifleri elinizin tersiyle ittiniz. Şu anda seçim döneminde bazı rakiplerimiz vardır. Onları da destekleyen bazı zahiri güçler olabilir. Tüm bu engellemelere rağmen çalışmalarımız da duraklama olmayacaktır. 3 Kasım 2002 günü ortaya çıkan olumsuzluklar bizleri çok etkilemiştir. 3 Kasım sabahı Saadet Partisi'nin aldığı yüzde 2.5'lik oy biz de üzüntüye neden olsa da babam Necmettin Erbakan ile birlikte yolumuza devam ettik. Babam Necmettin Erbakan'ın seçim çalışmaların da yılmaması beni de hırslandırdı" diye konuştu.

İstanbul'daki seçim çalışmalarında büyük yol kat ettiklerini öne süren Erbakan, Bursa'daki çalışmaların da çok güzel geçtiğini söyledi. Türk milletinin dış güçler tarafından uygulanan oyunlarla narkozlandığını iddia eden Erbakan, "Bu faaliyetleri iktidara geleceğimiz zaman durduracağız. Milli görüş, ne kadar önemli olduğu 23 Temmuz sabahı çok açık bir şekilde gösterilecektir. 54'üncü hükümette olduğu gibi iktidara geldiğimiz zaman, projelerimizi gerçekleştireceğiz. En başta uzun zamandır uğraştığımız D-8 projesini iktidara geldiğimiz zaman hayata geçireceğiz. Adil paylaşımı olan bir dünya oluşturacağız.

Milli görüşün zaferi beklenmektedir. Milli görüşün iktidara gelmemesi için çabalayan bazı güçler vardır. Bu güçlerin planları dünya savaşları ortaya çıkarmaktır. Diğer siyasi partiler yaptıkları anketler ile SP'den ne kadar korktuklarını göstermiştir. Zafere SP olarak 22 Temmuz'da ulaşacağız. Parti olarak ev sohbetleri ve ev ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Buttim Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Fatih Erbakan'ın yanı sıra SP milletvekilli adayları, il ve ilçe teşkilatı üyeleri, Anadolu Gençlik Derneği üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

cafesiyaset



Bu haber 361 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,191 µs