En Sıcak Konular

Anavatan'a göre seçimde hile var

3 Temmuz 2007 13:40 tsi
Anavatan Partisi TBMM Grup Başkan Vekil Hüseyin Özcan, seçimlerinin cumhurun egemenliğini yansıtmayacağını, çeşitli hilelerle Anavatan’a oyun oynandığını savundu.

22 temmuz da ki milletvekili seçimlerine katılamayan Anavatan Partisinin TBMM Grup Başkan vekili ve Mersin Milletvekili Hüseyin Özcan, hilelerin ve şehit kanlarının gölgesinde seçim yapılmasının millete ve demokrasiye ihanet olduğu savundu.

Seçim sitemindeki dayatmaların milletin egemenliğine gölge düşürdüğüne de işaret eden Hüseyin Özcan, Anavatan partisine ve Erkan Mumcu’ya tüm iyi niyetlerin ortaya konulmasına rağmen çeşitli hilelerle oyunlar oynandığını ileri sürerek, Anavatanın seçime girememesinin milleti üzdüğünü söyledi.

TBMM’nin acilen toplanması gerektiğine de dikkat çeken Özcan, liderlerin terörün azmasını ve şehit kanlarını görmezden geldiklerini belirterek şunları söyledi.

“ Liderlerin gözünü hırs bürümüş. Her gün akan şehit kanlarını bile görmezden geliyorlar. Bu seçim kesinlikle milletin egemenliğini yansıtmayacaktır. Zaten gözünü siyasi hırs bürümüş liderlerden bıkan milletimizin bağımsız adaylara ilgi göstermesi düşündürücüdür. Bu seçim sonuçlansa bile çok kısa zaman sonra tekrar yeni bir seçim yapma zorunluluğu doğacaktır. Listeye giren, girmeyen bütün milletvekilleri arkadaşları TBMM’ni olağanüstü toplantıya götürmeleri çağrısında bulunuyorum. Herkes vicdanını kontrol etsin. Devletin üniter yapısı açıkça yara almıştır. Böyle bir anda seçime gitmek bence ihanetten başka bir şey değildir.”

haber7



Bu haber 386 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,182 µs