En Sıcak Konular

Hastanede doğan bebeğe Barış ismi verildi

3 Temmuz 2007 09:34 tsi
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan sanatçı Barış Akarsu’nun tedavi gördüğü hastanede bugün dünyaya gelen bebeğe Barış adı verildi.

Sanatçı Barış Akarsu’nun yaşam savaşı verdiği Özel Bodrum Hastanesi’nde bugün saat 17.50’de dünyaya gelen bebeğe Barış adı verildi. Yalıkavak’ta özel bir şirkette mimar olarak çalışan 35 yaşındaki Heybet Sekmen, hamile olan eşi 25 yaşındaki Pınar Sekmen’i doğum sancıları artınca bugün öğle saatlerinde hastaneye getirdi. Pınar Sekmen, saat 17.50’de gerçekleşen doğumla bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Barış Akarsu hayranı olan anne, bebeğine Barış adını verdi. 3 kilo 100 gram ağırlığında, 48 santimetre boyunda olan bebeğin ilk çocukları olduğunu belirten Pınar Sekmen “Barış’ın dizisini seyrediyordum, müziklerini dinliyordum, Barış hayranıydım. Normalde 15 gün sonra doğum yapmam gerekiyordu. Barış’ın geçirdiği kazada ağır yaralandığı haberine çok üzüldüm. Sanırım bu durum doğumun biraz erken olmasına neden oldu. Barış'ın yaşamasını istediğim için bebeğimizin adını Barış koyduk'' dedi.    
    
BARIŞ'IN BAŞUCUNA BEŞİKTAŞ FORMASI
     
Bu arada Barış Akarsu’nun durumunun kritik olduğunun açıklanmasından 6 saat sonra Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin öncülüğünde yaklaşık 300 kişilik bir grup Özel Bodrum Hastanesi’ne geldi. Alkışlar eşliğinde ‘Barış Sen Bizim Canımızsın’, ‘Barış Akarsu Sen Çok Yaşa’, ‘Barış Akarsu Duysun Bizi, Kanadıyla Uçursun Bizi’ sloganları atan taraftarlar adına Ramazan Aydınlı, arkasında Barış yazan Beşiktaş formasını sanatçının kız kardeşi Nermin Akarsu’ya armağan etti. Aydınlı, Nermin Akarsu'dan formayı Barış'ın başucuna koymasını istedi. Formayı gözyaşları içerisinde alan Nermin Akarsu da formayı öptükten sonra yoğun bakıma götürerek Beşiktaşlı olan kardeşi Barış Akarsu’nun baş ucuna koydu.
     
Aydınlı, “Büyük bir Beşiktaş taraftarı olan Barış için derneğimizin internet adresine ona sahip çıkmamız için mesajlar yağıyordu. Barış'a sesimizi duyurmak, tüm Beşiktaşlılar yanında olduğunu iletmek için buraya geldik ve formamızı armağan ettik. Barış’ın bu formayı giyerek hastaneden çıkmasını aramıza dönmesini istiyoruz'' dedi.
     
milliyet

Bu haber 540 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,883 µs