En Sıcak Konular

Terkedilen kadın, tüfekle kahve bastı

2 Temmuz 2007 11:35 tsi
Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi Korucak Köyü'nde yaşayan 21 yaşındaki Gülsüm Özcan, kendisini hamile bırakıp terkettiğini ileri sürdüğü, evli ve iki çocuk babası muhtar 32 yaşındaki Orhan Avcı'nın, bulunduğu köy kahvesini elinde tüfekle bastı.

Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi Korucak Köyü'nde yaşayan 21 yaşındaki Gülsüm Özcan, kendisini hamile bırakıp terkettiğini ileri sürdüğü, evli ve iki çocuk babası muhtar 32 yaşındaki Orhan Avcı'nın, bulunduğu köy kahvesini elinde tüfekle bastı. O sırada kahvede olan Korucak Köyü Muhtarı Orhan Avcı genç kadını elinde tüfekle karşısında görünce, pencereden atlayıp kaçtı. Kahvedekiler de elindeki tüfeği alarak Gülsüm Özcan'ı etkisiz hale getirdi.
     
Korucak Köyü Muhtarı Orhan Avcı, yasak aşk yaşadığı komşu kızı Gülsüm Özcan ile 4 ay önce ortadan kayboldu. Ezine'de 2 ay kalan ikili daha sonra köye dönerek birlikte yaşamaya başladı. Muhtar Avcı, iddiaya göre genç kadının 4 aylık hamile olduğunu öğrenince onu terketti ve evine döndü. Orhan Avcı'nın, Gülsüm Özcan'la birlikte yaşamaya başlamasından sonra 2 çocuğunu da alarak yakınlarının evine yerleşen eşi Hanife Avcı da, bu gelişmelerin ardından çocuklarıyla birlikte Korucak Köyü’ndeki evine döndü.
     
Terkedilmeyi hazmedemeyen Gülsüm Özcan, geçen cumartesi günü bir av tüfeği alarak, Mehmet Akkuş'un çalıştırdığı kahveyi bastı. O sırada kahvede bulunan Muhtar Orhan Avcı, genç kadını elinde tüfekle karşısında görünce pencereden atlayıp kaçtı. Kahvedekiler de Özcan'ın elinden tüfeği alarak genç kadını etkisiz hale getirdi.   
    
İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI
     
Jandarmaya teslim edilen Gülsüm Özcan ifadesinde, “Muhtardan dört aylık hamileyim. Üç gün önce ‘Senden bıktım’ diyerek hamile olduğumu bile bile beni evden kovdu. Ben de annemin evine geri döndüm. Bugün de av tüfeğini alarak onun bulunduğu köy kahvesine gittim. Beni görünce kaçtı. Kahvedekiler de elimdeki tüfeği aldı'' dedi.
     
Jandarmanın ifadesini alıp serbest bıraktığı Gülsüm Özcan, muhtar Orhan Avcı’dan şikayetçi olduğunu, kendisinin de kızgınlık anında böyle bir olay yaptığını söyledi.
     
Köy muhtarı Orhan Avcı da, “Biz Gülsüm'le birbirimizi seviyorduk. Fakat ailesi aramızı bozdu ve kendisi evden ayrıldı'' diyerek kendisini savundu.
     
Jandarma, köydeki bu gelişmeleri anlatan bir rapor hazırlayıp Bayramiç Kaymakamı Ahmet Okur’a sundu. Kaymakam Ahmet Okur konuyu incelediğini ve gereğinin yapılacağını belirtti.
     


Bu haber 389 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,614 µs