En Sıcak Konular

Süt 1 YTL olacak!

1 Temmuz 2007 14:09 tsi
Genç Parti Lideri Cem Uzan'ın 'mazot 1 YTL olacak' vaadi diğer siyasetçilere de örnek oldu. Uzan'ın vaadi CHP'ye de ilham olurken, siyasetin diğer alanlarında da adaylar bu vaadi kendi seçim bölgelerine uyarladılar.

Genç Parti Lideri Cem Uzan'ın 'mazot 1 YTL olacak' vaadi diğer siyasetçilere de örnek oldu. Uzan'ın vaadi CHP'ye de ilham olurken, siyasetin diğer alanlarında da adaylar bu vaadi kendi seçim bölgelerine uyarladılar. Halkın Yükselişi Partisi Ardahan Milletvekili adayı Abdullah Topçu, yöredeki en büyük geçim kaynağı olan sütün kilosunun 1 YTL olacağını söyleyerek vatandaşlardan oy istiyor.

22 Temmuz genel seçimleri öncesi partilerin ilginç seçim vaatlerine bir yenisi de Ardahan'dan eklendi. Halkın Yükseliş Partisi (HYP) Ardahan milletvekli adayı Abdullah Topçu, iktidara geldikleri takdirde Ardahan'da sütün 1 YTL'den satılacağını söyledi.

Topçu, Ardahan'ın tek geçim kaynağının hayvancılık olduğunu belirterek, Ardahan'a süt entegre tesisi kurulması gerektiğini belirtti. Diğer milletvekili adaylarına 'hodri meydan' diyen Topçu, bir araya gelip Ardahan'ın sorunlarını tartışma önerisinde bulundu.

Topçu ayrıca, Ardahan sınır ticaretinin gelişmesi açısından Aktaş ve Türkgözü sınır kapılarının önem arz ettiğine değinerek, bunların açılması gerektiğini savundu.

Türkiye'nin Cumhuruyet Halk Partisi ve AK Parti'nin yanlış politikalarına kurban gittigini ileri süren Topçu, bu iki partinin tutumu yüzünden devletin bir çıkmazın içinde olduğunu da iddia etti.

Zaman

 



Bu haber 210 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,117 µs