En Sıcak Konular

'Mazot için döviz bulamıyorlardı'

1 Temmuz 2007 12:56 tsi
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, "Dışarıdan döviz bulamayıp ülkeye mazot getiremeyenler, şimdi mazotu 1 YTL’ye indirmeyi vaat ediyorlar" dedi.

Bakan Unakıtan, eşi Ahsen Unakıtan, AKP Eskişehir milletvekili Murat Mercan, diğer milletvekili adayları ve partililerle Eskişehir’in Alpu ilçesi Kaymakamı Tarık Bahadır’ı ziyaret etti ve muhalefete ’dövizli mazotlu’ yüklendi.

KASAYI BOŞALTMAK İSTİYORLAR

Hükümetin bütçe açıklarını kapatıp, devletin boşalan kasalarını doldurduğunu ifade eden Unakıtan, şöyle konuştu: "Kasa doldu ya, şimdi tekrar iktidara gelmek istiyorlar. Tekrar kasayı boşaltmak istiyorlar. Biz bu paraları milletin menfaati için harcıyoruz.

Onlar hizmet için gelmek istemiyorlar, yine götürmeyi hedefliyorlar. Daha önce kasayı boşaltan aynı adamlar. Bu millet onları gördü. Dışarıdan döviz bulamayıp ülkeye mazot getiremeyenler, şimdi mazotu 1 YTL’ye indirmeyi vaat ediyorlar. Ülkeyi maceralara sürükleyecek olanlara imkan vermeyin. Huzur, güven, kalkınma nerede? Hizmeti kim getirecek? Ne olursa olsun, tek parti hükümeti olsun. Sakın. Memleket koalisyonda bir yere gitmez. Ona göre kararınızı verin."

AHSEN HANIM’LA NİKAH TAZELEDİ

Eşi Ahsen Unakıtan’a hediye edilen gümüş takı seti set içindeki yüzüğü eşinin parmağına takarak "Alpu’da nikah tazeledik" diyen Maliye Bakanı Unakıtan, Alpu Belediye Başkanı Mustafa Gökçe’yi de ziyaret etti. Unakıtan, AKP Eskişehir 1’inci sıra milletvekili adayı da olduğunu hatırlatarak, Alpuluların artık bir bakanlarının olduğunu belirterek, "Yürüyüşünüz bile değişmeli. Çünkü bir bakanınız var" dedi.

Hürriyet

 

 



Bu haber 224 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,434 µs