En Sıcak Konular

MHP, Anavatan'dan destek istedi

29 Haziran 2007 16:26 tsi
MHP Balıkesir milletvekili adayları, genel seçime girmeyecek olan Anavatan İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek destek istedi.

MHP İl Başkanı Ahmet Çiftçi, Anavatan İl Başkanı Mustafa Tabanlı'ya, "Sandıkta birlikte çalışalım." çağrısında bulundu. Yaşanan olumsuzluklar sebebiyle seçime giremediklerini belirten Tabanlı da, "Gönlümüzün bir kısmı sizden yana. İnşâallah seçimden mutlu çıkarsınız. Elimizden geldiğince size destek olmaya çalışacağız." dedi.

MHP İl Başkanı Çiftçi, beraberindeki milletvekili adayları Ruşen Akçay, Rafet Çetinel ve Mustafa Zeybek ile beraber Anavatan İl Teşkilatı'na düzenledikleri ziyarette, yaklaşan genel seçim öncesi destek istedi. Ziyarette konuşan Anavatan İl Başkanı Tabanlı, kişileri açık açık yönlendirmediklerini ancak nereye oy vermeyeceklerini söylediklerini anlattı.

Tabanlı, "Birleşmeye iyi niyetle başladık ama bazı kişilerin cumhurbaşkanlığı, bazılarının başbakanlık istekleri durumu bu noktaya getirdi. Sonuçta seçime sizinle katılamıyoruz. MHP bizden görüş olarak çok uzakta değil. Daha önceki dönemlerde birlikte çok çalıştık ve çok uyumluyduk. Size gerçek anlamda gönül desteği veriyoruz." diye konuştu.

MHP milletvekili adayı Akçay ise önümüzdeki genel seçimi, "olmak ya da olmamak seçimi" olarak yorumladı. Akçay, "Bu zamana kadar hiçbir seçim ortamında karşılaşmadığımız bir durumla karşı karşıyayız. Gezdiğimiz bütün köylerde insanlar, 'Oğlum bizi kurtarın.' diyor. Bu insanlar bu durumlara düşmeyi haketmiyor. Hesap sormaya, hak aramaya geliyoruz. Şehirde de değişen bir durum yok. Siftah yapmadan kepenk kapatan esnaflarımız var." dedi.
 
zaman



Bu haber 266 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,656 µs