En Sıcak Konular

Erdoğan'ın mitingine katılacaklar güneşten etkilenmeyecek

29 Haziran 2007 16:25 tsi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın pazar günü Mersin'de katılacağı mitinge gelecek vatandaşların güneşten etkilenmemesi için alanının üzeri filelerle kapatılacak.

Yaklaşık 50 bin kişinin katılması beklenen miting öncesi metropol miting alanına 11 metre büyüklüğünde 19 adet direk dikildi.

AK Parti Mersin Merkez İlçe Başkanı Fehmi Gür, yaptığı açıklamada, pazar günü Mersin'e gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı büyük bir coşkuyla karşılamayı hedeflediklerini ve hazırlıklarını buna göre yaptıklarını belirtti.

Mitingde vatandaşlara 20 bin Türk bayrağı ve ücretsiz su dağıtacaklarını ifade eden Gür, vatandaşların güneşten etkilenmemesi için miting alanının üzerini file ile kapatacaklarını söyledi.

Kapatacakları filelerin güneşin tesirini yüzde 70 oranından azaltacağını ifade eden Gür "Pazar günü Başbakanımız Mersin halkına çok önemli mesajlar verecek. Burada çok büyük bir kalabalık olacağını düşünüyoruz. Gelen halkımızın rahat etmesi için bir kısım tedbirler aldık. Bol miktarda şapka dağıtacağız. Güneşe karşı miting alanının üzerini filelerle kapatacağız. 11 metre uzunluğunda direkler diktik. Halkımız çok rahat edecek." dedi

Mersin'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi sırasında yaklaşık 2 bin polisin görev yapacağı bildirildi.

Helikopterle Mersin'e gelecek olan Başbakan Erdoğan, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde toplu olarak, Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Bozyazı Devlet Hastanesi, Erdemli Koyuncu 2 nolu Sağlık Ocağı, Merkez Karacailyas Sağlık Ocağı, Tarsus 5 ve 6 nolu Sağlık Ocağı, Mersin Lisesi, Merkez Çağdaşkent Lisesi, Mut Anadolu Lisesi, Erdemli Elvanlı İlköğretim Okulu, Silifke Tosmurlu İlköğretim Okulu, Tarsus Huzurkent Atatürk İlköğretim Okulu Ek Binası, Tarsus Ali Oksal İlköğretim Okulu, Tarsus İbrahim Kozacıoğlu İlköğretim Okulu Ek Binası, Tarsus Musa Bengi lköğretim Okulu, Tarsus Anaokulu, Anamur Spor Salonu'nun açılışlarını gerçekleştirecek.

Erdoğan, Mersin Valiliği'ni ziyaretinin ardından 14.00'te başlayacak parti mitingine katılacak.
 
zaman



Bu haber 397 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,653 µs