En Sıcak Konular

Kurtulmuş'tan 'Yazıcıoğlu' mesajı

24 Mart 2012 15:32 tsi
Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun inandığı değerlerden ödün vermeyen bir siyasetçi olduğunu belirtti



Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 3. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, örnek kişiliği ve ilkeli duruşuyla Türkiye siyasetinin unutulmaz şahsiyetleri arasına ismini yazdıran Yazıcıoğlu'nun, hayatı boyunca ilkeli siyaset anlayışından ve inandığı değerlerden yaşadığı bütün zorluklara rağmen ödün vermediğini belirtti.

Yazıcıoğlu'nun, çileli, zorlu ve kısa hayatına birçok önemli görev ve başarıyı sığdırdığını ifade eden Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:

''O halkla iç içe olmayı başararak, şatafata ve makam hırsına kapılmadan dervişane bir hayat yaşadı. Kaza haberi duyulduğunda tüm Türkiye, ekran başına kilitlenmiş, tüm partiler mitinglerini iptal etmiş ve herkes sağ salim kurtulması için dua etmişti. Cenazesinde yüz binlerce insanın katılması Muhsin Bey'in halkın gönlünde ne kadar güçlü bir yeri olduğunun açık göstergesiydi.''

Kurtulmuş, Yazıcıoğlu'nun ölümünün üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen kaza üzerindeki sır perdesinin aydınlatılamamasını anlamakta zorluk çektiklerini belirterek, kazanın bir suikast olabileceği yönündeki iddiaların araştırıldığını ancak konunun aydınlatılmasındaki aşırı gecikmenin normal olmadığını savundu.

Kazanın aydınlatılarak, bilgilerin kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini kaydeden Kurtulmuş, HAS Parti olarak konuyla ilgili takibi sürdüreceklerini bildirdi.

Kurtulmuş, Yazıcıoğlu'nun yanı sıra Adnan Kahveci, Aydın Menderes, Bedri İncetahtacı'nın başlarına gelen trafik kazalarının da henüz aydınlatılamadığını belirtti.

Türkiye'nin önemli siyaset adamlarından Muhsin Yazıcıoğlu'nu ölümünün 3. yılında rahmetle yad ettiklerini kaydeden Kurtulmuş, başta ailesi olmak üzere dostlarına, sevenlerine ve Büyük Birlik Partisi camiasına başsağlığı dileklerini iletti.



Bu haber 759 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,290 µs