En Sıcak Konular

Haydar Baş: Partiler bizi taklit ediyor

27 Haziran 2007 11:55 tsi
BTP lideri Prof. Baş, BTP’nin projelerini aşırıp seslendiren partilerin, IMF’ye endeksli ekonomi politikalarıyla icraata koymalarının mümkün olmadığını söyledi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, bugüne kadar tek başına iktidarda bulunmuş veya koalisyon ortağı olmuş partilerin, BTP’nin Milli Ekonomi Moleli’yle 5 yıldan bu yana dünyaya ilan ettiği projelerini seslendirmelerinin BTP’nin haklılığını ve Türk siyaseti için tek kurtuluş adresi olduğunu ortaya koyduğunu iddia etti.

BTP’yi taklit ediyorlar

Baş, “Son günlerde tüm partiler, BTP’nin projelerini seslendiriyor. Vatandaşa maaş vereceğiz diyorlar; Mazotu 80 Ykrş yapacağız diyorlar; ÖSS’yi kaldıracağız, diyorlar; bunların hepsi BTP’nin projeleridir. Bu projeleri Bağımsız Türkiye Partisi dışında hiç kimse uygulayamaz; sadece konuşup seslendirirler o kadar… Çünkü bu projelerimizi aşırıp seslendiren partilerin tümü, ekonomi politikalarının aynı zamanda IMF’ye endeksli olacağını, IMF ile işbirliğine aynen devam edeceklerini beyan ediyorlar. IMF’den talimat almayı ve ecnebiden borç dilenmeyi hükümet olma işi kabul edenler, bu projeleri icraata koyamazlar. Türk ekonomisini “sürdürülebilir borç” ekseninde götüreceklerini ilan eden bu partiler, bu milli projeleri uygulayamazlar. Dolayısıyla vatandaşımızı aldatıyorlar, oyalıyorlar. Bağımsız Türkiye Partisi, bu projeleri dünyanın ve bilim adamlarının önüne getirirken, kaynaklarını ve nasıl icraata konacağını da ortaya koymuştur" dedi. 

haber7



Bu haber 227 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,340 µs