En Sıcak Konular

Bunlar intihar komandoları

27 Haziran 2007 10:34 tsi
Bunlar intihar komandoları 
 
Başbakan Erdoğan, CHP, MHP ve ANAP’ın hortumcularla birlikte çalıştığını ileri sürerek, "Hortumlar kesilince Türkiye ayağa kalktı" dedi. Bu filmi daha önce seyrettiğini söyleyen Erdoğan, "Bu film intihar komandolarının filmi. Türkiye’nin in

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün Niğde mitinginde CHP Lideri Deniz Baykal, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Genç Parti Lideri Cem Uzan’a yüklendi. Geçmiş iktidarların hortumcularla beraber çalıştığını savunan Erdoğan, "AKP 1 veriyorsa, biz 2 vereceğiz, diyorlar. Bu film, intihar komandolarının filmi" dedi. Kente Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ve Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile gelen Erdoğan, TOKİ’nin anahtar teslim töreninin ardından meydana çıktı. Önce kürsüye çıkan Gül vatandaşların, "Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya senindir, senin olacak" sloganlarıyla karşılandı. Gül’den sonra Erdoğan, şunları söyledi:

HORTUMCULARLA ÇALIŞTILAR

Niçin CHP’si, MHP’si, ANAP’ı yapamadı. Çünkü iş bilenin kılıç kuşananın, anlayışı ile oldu. Tabii bunların başka derdi de vardı. Bunlar hortumcularla beraber çalışıyorlardı. Şimdi hortumlar kesinlince Türkiye ayağa kalktı. Milli gelirimiz ikiye katlandı.

FİLMİ SEYRETMİŞTİK

Şimdi diyorlar; AKP 1 veriyorsa biz 2 vereceğiz, 2 veriyorsa biz 4 vereceğiz. Biz bu filmi daha önce seyretmedik mi? Bu film intihar komandolarının filmi. Türkiye’nin intihar edecek hali yok. Koalisyonlardan Türkiye hiçbir şey kazanmamıştır.

HOCAEFENDİLERİ YUHALADILAR

Belli işaretleri olan bir parti, camilerimizin avlusunda şehitlerimizin üzerinden nasıl oy alırız bunun gayreti içine girdi. Bunu 1999 seçimlerinde de yaptı. Hocaefendileri yuhaladılar bunlar. Çünkü, yapıları bu, kimlikleri bu.

LAF SALATASI

Laf salatası ile milliyetçilik yapılmaz. Milliyetçiyim diyen beyefendiye sesleniyorum. Türki cumhuriyetlere kaç kere gittin? Moğolistan’a git. AKP iktidarının izlerini görürsün? Bu iş lafla olmuyor.

KAR GİBİ ERİYOR

Millet güç kazandıkça, CHP güç kaybediyor. Türkiye güç kazandıkça CHP, Hasan Dağı’ndaki karlar gibi eriyor. Baykal’ın bakanlıklarını da biliriz. Enerji bakanıydı, bidonla dolaşırdık kuyrukta. Maliye bakanlığı gene aynı, Türkiye’yi batırdı.

MAZOTÇU OLDULAR

Bunlar mazotçu oldu. Bunların her işi palavra. Bizim petrol kuyularımız mı var da böyle vereceğiz? Satın alacaksın, ÖTV’sini kaldıracaksın. Türkiye’nin tek kaynağı vergisidir.

BABASI KARDEŞİ KAÇAK

İmarzedeler vardı. İmarbank kime aitti onu da bilirsiniz. İmarzedeler için 9 katrilyon ödedik. Babası, kardeşi kaçak. Niye kaçıyor. Yoksa bir yanlışı, niye gelmiyor? Mal mülk sahibi değilim, diyor. Değilsen bu değirmenin suyu nereden? Kaynağı nereden?

PİSLİKLERİNİ TEMİZLİYORUZ

Erdoğan Niğde’den sonra gittiği Aksaray’da da yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: "Biz tarihi icraatlarımızla sizlerin önündeyiz. Artık hastanelerde rehin kalma olayı var mı? Böyle bir yanlışı yapanı duyduğumuz anda soluğu Fizan’da alır. DSP-MHP-ANAP hükümetinde 22 bankayı fona devrettiler. Şimdi biz onların affedersiniz pisliklerini temizliyoruz."
 
hürriyet



Bu haber 219 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,490 µs