En Sıcak Konular

Ozan Doğulu'dan şok itiraf

28 Şubat 2012 09:03 tsi
Şimdiye kadar kullanıcısı olarak müzisyenden işadamına kadar 4 kişinin bilgisine başvuran polis, aynı soruşturmada iki ünlü kişinin de ifadesine başvuracak.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 aylık projeli bir çalışmanın ardından Etiler, Arnavutköy ve Bebek'te sosyeteye uyuşturucu satan bir şebekenin izine ulaştı. Teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen polis, Kamil S.A'nın peşine düştü. 23 Şubat gecesi Etiler'de bir alışveriş merkezinin önünde Kamil S.A'nın Uğur B'den uyuşturucu aldığı görüldü. Uyuşturucu alışverişi sırasında düzenlenen operasyonda Kamil S.A., ve Uğur B., gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde ve otomobillerinde yapılan aramalarda 46 adet mini poşet içinde 31 gram kokain, 6 bin TL, ve 300 ABD Doları ele geçirildi.

Operasyonların devamında şebekenin üyesi olduğu tespit edilen Selim B., Beytül B., Hasan K., Sertip K., Ramazan F., Mehmet E., de gözaltına alındı. Elebaşılığını Hasan K'nın yaptığı 8 kişilik şebeke, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yetkililer, Hasan K., tarafından getirilen kokainin ünlü isimlerle samimiyeti bulunan Kamil S.A., aracılığıyla sosyeteye satıldığı ortaya çıktı. Kamil S.A'nın kokainin ünlülere normal fiyatın iki kat fazlasına sattığı öne sürüldü.

KOKAİN SATIN ALANLARIN BİLGİSİNE BAŞVURULDU

Şebekeyle irtibata geçip kokain satın aldığı belirtilen ünlü isimler de tek tek gözaltına alınıp bilgisine başvuruldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen kullanıcıların arasında işadamı Engin Y., müzisyen Ozan D., müzisyen Kutlucan Ş., ve işadamı Cenker Ü., de bulunuyor. Kullanıcılardan Ozan D'nin polise verdiği ifadede "Yurtdışında uyuşturucu kullandım. Ama Türkiye'de kullanmadım" dediği öğrenildi. 4 kullanıcı ifadeleri alındıktan sonra emniyetten serbest bırakıldı.

Bu kişilerin uyuşturucu kullanıp kullanmadığının anlaşılması için saç örneklerinin alınıp inceleneceği belirtildi. Öte yandan kullanıcı olduğu tespit edilen işadamı Mehmet D., ve eski mankenlerden Ayşe S.E'nin de önümüzdeki günler de ifadesinin alınacağı bildirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 8 kişilik şebekenin üyeleri de dün adliyeye sevk edildi. Bu kişilerden Kamil S.A., Hasan K., Ramazan F., Mehmet E., ve Uğur B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Süper Poligon 

Bu haber 546 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,142 µs