En Sıcak Konular

Sağda birliği bilinmeyen bir güç bozdu!

24 Haziran 2007 22:48 tsi
Sağda birliği bilinmeyen bir güç bozdu! Merkez Sağ'daki birleşme çabalarının sonuçsuz kalmasıyla DP'den ayrılan Sinan Aygün, sağda birlik arayışlarının "bilinmeyen bir güç" tarafından bozulduğunu söyledi. Aygün sağda birliği bozan bilinmeyen gücün kim olduğu ile ilgili ihtimalleri sıraladı.

Atv’de yayınlanan “Tuğba Atav’la Doğru Doğru” programına katılan ATO Başkanı Sinan Aygün, sağda birlik çabalarının sonuçsuz kalmasının ardında "bilinmeyen bir güç" olduğunu söyledi. Kendisinin de bu birliğin tamamlanması için çok çaba sarfettiğini kaydeden Aygün, “Birileri sağda birliğin olmaması için elinden geleni yaptı. CIA mı, MOSSAD mı, KGB mi, Başbakan Erdoğan mı, bilmiyorum ama bir güç, bir kuvvet tarafından bu birlik bozuldu” dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu ile de görüşmelerde bulunduğunu ve birleşmenin olması yönünde konuştuklarını ifade eden Aygün, şunları söyledi:
"İki partinin de birleşmeyi istediğini fakat karşılıklı adımların atılamadığını söyledi. Aygün, milletvekilliği pazarlığı sorunlarının da çözüldüğünü fakat birleşmenin bir gecede bozulduğunu dile getirdi. Aygün, “Her şey yolunda gidiyordu, sadece teknik detaylar kalmıştı. Ben dinlenmeye eve geldim ve bir haber geldi; ‘Birleşme bozuluyor’ diye.”

Aygün, DP milletvekilliği adaylığından çekilmesi konusunda, siyasi partilere zarar vermemek adına konuşmadığını söyledi. Hizmet ve iş adına doğruları söylemekten kaçınmadığını belirten Aygün, AKP Hükümetinden önceki iktidarlarda da muhalefetten vazgeçmediğini dile getirdi. Aygün, “Bu ülkenin iyi yönetilmesini, çiftçinin, esnafın, emekçinin tüm Türk halkının mutlu olması için çalıştık. Gelişmiş ülkeleri kıskanıyorum çünkü Türkiye’nin de öyle olmasını istiyorum, Türkiye neden bunu yapamıyor. Biz halkı kandıranlarla mücadele ettik” diye konuştu. Ticaret yaparken esnafı ve halkı koruduğunu ifade eden Aygün, haksız rekabete yapanlarla mücadele ettiğini ve siyasi yaşama da bu çizgide çalışacağını söyleyerek girdiğini belirtti.



Bu haber 518 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,651 µs