En Sıcak Konular

'Bir Osmanlı bir Atatürk tokadı!'

24 Haziran 2007 20:33 tsi
'Bir Osmanlı bir Atatürk tokadı!' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mitingde hükümete protesto sloganı atanlara ''Bunlara 22 Temmuz günü bir Osmanlı tokadı, bir Mustafa Kemal tokadı atın'' diye seslendi. Genel Başkan Bahçeli, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen seçim mitinginde par

Alana girişinde ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' sloganıyla karşılanan Bahçeli, 22 Temmuz'da yapılacak genel seçimlerin demokratik ve ahlak kuralları çerçevesinde gerçekleşmesini, seçim sonuçlarının Türkiye'ye huzur ve refah getirmesini temenni etti. Türkiye'nin tek başına bir iktidarın iş başında olmasına karşın 4 yıl 7 ay 4 gün süren ağır ağır bir tahribat yaşadığını, çiftçinin, memurun, emeklinin, işsizin, gencin umudunu kaybettiğini savunan Bahçeli, ''aynı dönemde terör olaylarının da Başbakan'ın sözlerinden cesaret aldığını'' ileri sürdü.

Mitinge katılanlara ''şahsi iktidarları için Türk milletinin kardeşliğini bozanları unutmayacaksınız değil mi?'' diye soran Bahçeli, şunları kaydetti: ''Elbette hayır. Sizlere yakışanı, İzmir'e yakışanı da bu. 4.5 yıl milletimize iktidarında çektirdin Sayın Başbakan, 4.5 yıl devleti masalarda küçülttün Sayın Başbakan. Taviz verdin, adına 'bir adım önde olma' dedin. Teslim oldun, adını 'aktif dış politika' koydun, 'kazan kazan' dedin. Peşkeş çekmenin adını 'ülkeyi pazarlama' koydun. Boyun eğdin, adına 'diyalog' dedin, küresel taşeronluk yaptın, adına 'eş başkanlık' dedin.'' Bahçeli, miting alanındakilerin hükümete protesto sloganı atmaları üzerine, ''Bunlara 22 Temmuz günü bir Osmanlı tokadı, bir Mustafa Kemal tokadı atın'' dedi.

''TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEĞİZ''

 Seçim ilanıyla birlikte Başbakan Erdoğan'ın, sürekli olarak hayali hasımlar ürettiğini, baş örtüsüne sığındığını iddia eden Bahçeli, Erdoğan'ın son olarak DTP kökenli bağımsız milletvekilleriyle koalisyon kurabileceğini açıkladığını ifade ederek, şöyle konuştu: ''Bu, DTP bozuntusu bağımsızlarla koalisyon arayışı içinde bulunurken Hak ve Özgürlükler Hareketi ile ilişkilendirmesini iyi anlayın. Başbakan, son dönemde bütün ölçü ve ayarlarını kaçırmış. Başbakan konuştukça gerçek niyetlerini ve hüviyetini açığa vurmaktadır. Başbakan son olarak PKK terörü ile iç içe olan etnik bölücü bir partinin bağımsız milletvekilleri ile koalisyon yapabileceğini açıklamıştır.

Başbakan bu sözleriyle bütün ümidini PKK'nın sivil uzantılarına bağladığını da itiraf etmiştir. Öte yandan, meclise girmeye hazırlanan etnik bölücüler ve terörü destekleyenler, şimdi de Başbakan tarafından ülke yönetimine taşınmak istenmektedir. Türkiye'nin terörle mücadelesini zaafa uğratan etnik bölücülüğe cesaret kaynağı olan Başbakan, aslında kendisinden bekleneni yapmaktadır ancak Türk milleti bu ihanet ortaklığına geçit vermeyecektir. Vatanına, namusuna sahip çıkacak.'' Bahçeli, iktidarın 4.5 yıllık sürede yapamadıkları için yeniden süre istemesini de eleştirerek, ''Ne yapacaksanız bugüne kadar neden yapmadınız?'' dedi ve seçimlerde MHP'nin tek başına iktidara geleceğini savundu.

'Bir Osmanlı, bir Atatürk tokatı atın'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir mitinginde AK Parti'ye yüklendi. İktidarın 4,5 yılı boş geçirdiğini söyleyen Bahçeli, 'Tek başımıza iktidara geliyoruz' dedi.

haber7



Bu haber 342 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,873 µs