En Sıcak Konular

Ligden düşen ilk takım

25 Şubat 2012 15:26 tsi
Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor, sahasında konuk ettiği Ankaragücü'nü 3-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından başkent ekibi Ankaragücü, ligde küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor, sahasında konuk ettiği Ankaragücü'nü 3-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından başkent ekibi Ankaragücü, ligde küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.

Ev sahibi Karabükspor maça iyi başlayan taraf oldu. Öne geçmek için orta sahada üstünlüğü elinde bulunduran ve rakip kalede baskı burak Kardemir Karabükspor, yakaladığı pozisyonlarda ise son vuruşlarda etkisiz kaldı.

Buna karşılık sadece kontra atağı düşünen Ankaragücü, 18. dakikada Mehmet Çoğum'un yerine giren Serol Demirhan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Genç Serol, sol kanattan ceza sahasına ortaladı. Kaleci Tomic'in bakışları arasında direğe çarpan top, filelerle buluştu.

Bunun ardından ev sahibi Karabükspor, beraberliği kovaladı. İlk yarının son dakikalarında baskısını artıran Karabükspor, Jahic'in 45+2'de attığı golle beraberliği yakaladı ve soyunma odasına bu skorla gidildi.

İkinci yarıya da iyi giren Kardemir Karabükspor, mücadelenin 65'inci dakikasında penaltı kazandı. Bu poziyonda topun başına geçen Florin Cernat, takımını 2-1 öne geçirdi.

Ancak genç oyunculardan kurulu konuk takım Ankaragücü, pes etmedi. 21 yaşındaki Aybars Garhan, 67'de maça yeniden dengeyi getirdi ve skorda 2-2'lik eşitliği sağladı. Zoru başarmak isteyen başkent ekibi, 71'inci dakikada ise 10 kişi kaldı. Maçtaki ikinci sarı kartını gören Veli Torun, takımını 1 kişi eksik bıraktı.

Bu dakikadan sonra konuk takımın direnci düştü. Genç ve tecrübesiz kadrosuna rağmen direnen Ankaragücü, 75'inci dakikada ise 3. golü kalesinde gördü. Karabükspor adına 2. golünü atan Jahic, maçın skorunu 3-2'ye getirdi.

Bu dakikadan sonra tamamen Kardemir Karabükspor'un kontrolünde geçen mücadele, Karabükspor'un 3-2'lik galibiyetiyle tamamlandı. Bu sonucun ardından Ankaragücü, bitime 6 hafta kala Spor Toto Süper Lig'de küme düşen ilk takım.

ntvmsnbc


Bu haber 658 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,110 µs