En Sıcak Konular

'İsrail'i sanal dünyadan sileceğiz'

10 Şubat 2012 10:47 tsi
'İsrail'i sanal dünyadan sileceğiz' Uluslararası internet korsan grubu Anonymous, video paylaşım sitesi YouTube'de yayınladığı bir videoda İsrail'i hedef aldı. Anonymous, İsrail'i 'insanlığa karşı suç işlemek' ve 'Filistin halkına kötü davranmakla' suçluyor. İran'a saldırmaması için

Uluslararası internet korsan grubu Anonymous, video paylaşım sitesi YouTube'de yayınladığı bir videoda İsrail'i hedef aldı.

Ntvmsnbc'nin haberine göre; dünya çapında internette özgürlüklerin kısıtlanmasını engellemek ve sansüre karşı mücadele veren Anonymous bugün sabaha karşı video paylaşım sitesi YouTube'a koyduğu bir videoda önümüzdeki günlerde İsrail'e ait internet sitelerini hedef alacaklarını duyurdu.

İsrail'in İran karşı olası askeri müdahalesine de karşı çıkan Anonymous, İsrail'in başlattığı yalan kampanyasıyla egemen bir ülkeye askeri saldırı hazırlığına zemin hazırladığı belirtildi.

Anonymous yayınladığı videoda şu görüşlere yer verdi: "Medya manupülasyonu ve siyasi rüşvet yöntemleriyle birçok kişinin sempatisini kazandınız. Demokratik olduğunuzu iddia ediyorsunuz ama bu gerçeklikten çok uzak bir iddia. Sizin asıl amacınız, küçük bir zümrenin rahatının bozulmaması için büyük bir çoğunluğun özgürlüğünü elinden almanız."


'İsrail' sanal dünyadan silceğiz'

İnternet korsan grubu Anonymous'un yayınladığı videoda İsrail'in hedef alınmasının üç aşamadan oluştuğu belirtildi. Ancak videoda sadece ilk adım açıklandı. İlk adımda İsrail'in internetteki sayfalarına saldırılar düzenleneceği ve İsrail'in "internetten silineceği" tehdidinde bulunuldu.

Sanal savaş birkaç aydır sürüyor

Son aylarda Arap internet korsanları ile İsrailli hackerlar arasında büyük bir mücadele yaşanıyor. Suudi Arabistanlı hackerler, 400 bin İsraillinin kişisel bilgilerini çalarak, bir kısmını internet üzerinden yayınlamıştı.

İsrailli internet korsanları da başta Suudi Arabistan olmak üzere Arap ülkelerindeki birçok internet sayfasını hacklemişti. İsrailli korsanlar son olarak İran Adalet Bakanlığı ile bu ülkenin İngilizce yayın yapan televizyonu Press TV'nin internet sayfalarını çökertmişti.



Bu haber 1,108 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,689 µs