En Sıcak Konular

Ve Şenes Erzik kararını açıkladı

3 Şubat 2012 15:22 tsi
TFF'nin başına geçmesi beklenen adaylardan UEFA 1. Başkan Yardımcısı Şenes Erzik başkanlığı düşünmediğini açıkladı.

İsmi TFF başkan adayları arasında gösterilen UEFA 1. Başkan Yardımcısı Şenes Erzik ise 27 Şubat'taki seçimli olağanüstü genel kurulda adaylığının söz konusu olmadığını kaydetti.

Zaman'dan Habib Güler'in haberine göre daha önce yaptığı bir göreve tekrar dönmeyeceğine; ancak hiç kimse aday olmazsa gelebileceğini dile getirdiğine işaret eden Şenes Erzik şöyle devam etti:

GENÇ ARKADAŞLAR YAPSIN

"UEFA'nın 1. başkan yardımcısıym. UEFA Başkanı'nın bulunamadığı ortam ya da durumlarda imza yetkisi bende ve aynı durumlarda FIFA nezdinde UEFA'yı ben temsil ediyorum. Ayrıca Ulusal Federasyonlar Üst Komitesi'nin başkanı konumundayım; dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanı olmak ya da aday olmak bu kurumdaki tarafsızlığıma gölge düşürür." Türk futbolunun her zaman olduğundan daha çok kenetlenmesi gerektiğini vurgulayan Şenes Erzik, "Artık bizim yaşımız belli bir noktaya geldi. Bu işi genç arkadaşlarımızın yapmasından yanayım." ifadelerini kullandı.

AYDINLAR DUBAİ'YE GİTTİ

Görevinden istifa eden Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Dubai'ye gitti. Son iki gündür TFF'nin İstinye'deki merkezine uğramayan ve dün 10 günlük tatile çıkan Aydınlar, yaşanan süreçle ilgili kamuoyunun gündeminde yer alan yorumları önümüzdeki hafta yapacağı bir açıklamayla değerlendireceğini söyledi. Aydınlar, "31 Ocak'taki istifamdan sonra yazılı ve görsel basında yapılan haberleri takip ediyorum. Şu anda yurtdışındayım. Türkiye'ye dönüşümden sonra, gelecek hafta yapacağım bir açıklama ile gündemdeki konuları cevaplandıracağım." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Aydınlar'la birlikte istifaları kabul edilen TFF başkan vekillerinden Göksel Gümüşdağ ise İstinye'deki eşyalarını topladı. Aydınlar ve iki başkan vekili Lütfi Arıboğan ve Göksel Gümüşdağ'ın görevlerine vekaleten gelen isimlerin ise 'Beşiktaş' ağırlıklı olması dikkat çekti. Güreli ve 1. Başkan Vekili Erhan Kamışlı Beşiktaş camiasından gelirken, Manisalı İkinci Başkan Vekili Arif Koşar'ın iyi bir Fenerbahçeli olduğu öğrenildi.



Bu haber 576 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,472 µs