En Sıcak Konular

Türker, Büyükanıt ve Derviş'i ihbar etti

3 Şubat 2012 13:41 tsi
TV8'e canlı yayın konuğu olan DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Yaşar Büyükanıt ve Kemal Derviş ve İsmail Cem'in 2002 yılında DSP’yi bitirme toplantısı yaptığı"nı iddia etti.

tv8’de Erkan Tan’ın bu sabahki konuğu DSP Genel Başkanı Masum Türker idi. Gündemi değerlendiren Türker, ‘ Yaşar Büyükanıt, Kemal Derviş ve İsmail Cem, RV Restaurant’ta DSP’yi bitirme toplantısı yaptı’ açıklamasında bulundu.

Türker’in açıklamalarından konu başlıkları:

“Büyükanıt ve Derviş, İsmail Cem ile DSP’yi bitirme toplantısı yaptı!”

“Amerikalılara hizmet edenler düşürdü bizi iktidardan. Şimdi Büyükanıt’ı ihbar ediyorum. Büyükanıt, İsmail Cem ve Kemal Derviş DSP’nin bölünmesi toplantısını RV Restaurant’ta yaptı mı yapmadı mı? İsmail Cem’i istifa etmesi için ikna ettiler. Bugün bizi dinleyen araştırmacı-gazeteciler 2002’deki gazeteleri karıştırsınlar. İsmail Cem’i istifa etmeye, yeni parti oluşturmaya ikna için Kemal Derviş ve Büyükanıt toplantı yaptılar mı yapmadılar mı? Kemal Derviş bir yıl uğraştı, İsmail Cem’in evine taşındı, ikna edemedi. Büyükanıt desteklide yaptılar toplantıyı olmadı. Sonra başka teknik hatalar oldu, belki bunları bir gün ben yazarım. Türkiye’ye hizmet etmek yerine kendini var edenlere hizmet edenleri artık ayırt etmeliyiz. Bu olayları Murat Yetkin’e sorsunlar, bazen yazıyor o. Asıl darbe 2002’de yapıldı. Savcılar örgüt arıyorsa o gün Cuma zincirleri yapanların örgütlülüğünü arasınlar. ”

“AKP Türkiye’yi federal devlet haline getirecektir, bölecektir!”

“2023 yılında AKP’nin gizli hedefi Türkiye Cumhuriyeti. Türkiye Cumhuriyeti millet olmaktan çıkarılacaktır. Federal bir devlet haline getirilecektir, bölünecektir. Türkiye’de bu Sarkozy’lerin işaret ettiği şey; Lozan Antlaşmasın’da ABD’nin talep edip reddedilen ve bu nedenle senatoda Lozan’ın onaylanmasının engellenmesini Batı Ermenistan’a hizmet etmektir. Federal devletler kurulsun diyorlar. Yarın Ermenilerin ilk söyleyecekleri şey; ‘Ey Türk arkadaşlar bu olaylar olurken hamidiye alayları sizdiniz, verin topraklarımızı. Amerika diyecek kuzu kuzuda yapacaklar. Onun için millet olacağız, birliğimizi bozmayacağız.”

Bu haber 514 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,454 µs