En Sıcak Konular

İşte TFF'nin aldığı kararlar

1 Şubat 2012 18:30 tsi
TFF Yönetimi, M.Ali Aydınlar'ın istifası sonrası ilk kez toplandı ve bakın ne kararlar aldı...

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da toplandı. TFF Yönetim Kurulu, 27 Şubat 2012 tarihinde Ankara'da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapılmasına karar verdi.

Yönetim Kurulu, 31 Ocak'ta istifa eden TFF Başkanı Sn. Mehmet Ali Aydınlar, Başkanvekilleri Sn.Göksel Gümüşdağ ve Sn. Lutfi Arıboğan'ın istifaları ile 30 Ocak 2012'de Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Sn.Kemal Olgaç'ın istifasını kabul etti.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına, İcra Kurulu üyesi Hüsnü Güreli'nin vekaleten başkanlık etmesine, 1. Başkanvekilliğine Erhan Kamışlı'nın, 2. Başkanvekilliğine Arif Koşar'ın ve de TFF İcra Kurulu üyeliğine Yunus Egemenoğlu'nun getirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un çağrı kararının ulusal günlük 1 gazetede ve TFF'nin resmi internet sitesinde ilanına, toplantının 27 Şubat 2012 Pazartesi günü saat 11.00'de, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının aynı gündemle, delege tam sayısının asgari üçte biri ile 28 Şubat 2012 Salı günü aynı saatte; ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamadığı takdirde üçüncü toplantının aynı gündemle, çoğunluk aranmaksızın 6 Mart 2012 Salı günü aynı saatte yapılması kararlaştırıldı.

"Kurullar görevinin başında. 27 Şubat'a kadar hiçbir aksilik yaşanmayacak"

Türk futbolunun içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için gereken çabayı göstermeye devam edeceklerini belirten Hüsnü Güreli, "TFF Yönetim Kurulu olarak taşıdığımız sorumluluğun farkındayız. 27 Şubat'taki Genel Kurul'a kadar tüm özverimizle çalışmalarımız sürdüreceğiz" dedi.

Kurumlarda mevcut bulunan devamlılık ve kurumsal çalışma ilkeleri gereği tüm konuların aksamadan yürütüleceği ve Genel Kurul'a kadar işleyişte hiçbir sorun olmayacağının altını çizen Hüsnü Güreli, "Yaşanan ayrılıklar hepimizi derinden üzdü. Tecrübemiz ve iyi niyetli Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte, önceliğimiz olan görevleri 27 Şubat'a kadar yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

TFF Başkanlığını vekaleten üstlenen Hüsnü Güreli; tüm hukuk kurulları ile görüştüğünü ve kurulların hepsinin görevlerini aynı özen ve süratle yerine getirmek için çalışmalarına devam ettiklerinin bilinmesini istedi.

sabah

Bu haber 540 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,093 µs