En Sıcak Konular

Fener'e Olimpiyat'ta şok!

25 Ocak 2012 20:05 tsi
Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe'yi 3 - 2 yenmeyi başardı.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Özgür Yankaya, Alpaslan Dedeş, Kemal Yılmaz İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan 7, Kus 7, Cesario 6, Metin Depe 6, Ekrem 6, Mahmut 6, Holmen 8, Doka 7 (Dk. 79 Ömer 4), Zeki 5 (Dk. 58 Serhat 5), Visca 7 (Dk. 90+1 Eren ?), Webo 8

Fenerbahçe: Volkan 3, Gökhan Gönül 3 (Dk. 46 Orhan 3), Bilica 3 (Dk. 46 Bienvenu 5), Yobo 5, Ziegler 5, Mehmet 3 (Dk. 87 Recep ?), Emre 6, Cristian 5, Caner 6, Stoch 6, Alex 7

Goller: Dk. 3 ve 72 Holmen, Dk. 57 Webo, (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 52 Emre, Dk. 88 Alex (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 18 Mahmut, Dk. 31 Kus, Dk. 32 Holmen, Dk. 37 Ekrem, Dk. 61 Serhat (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 35 Bilica, Dk. 39 Emre, Dk. 90+2 Ziegler, Dk. 90+3 Yobo (Fenerbahçe)

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe'yi 3 - 2 yenmeyi başardı.

3. dakikada Holmen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1 - 0 öne geçirdi. Bu dakikada Kus'un sert ortasında Holmen, ceza alanı içinden göğsü ile topu direk dibine göndererek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1 - 0.

19. dakikada kaleci Oğuzhan'ın kısa düşen pasında Alex, ceza alanına girdi; ancak Brezilyalı futbolcu dengesini kaybedince top, kaleci Oğuzhan'da kaldı.

25. dakikada Visca ile duvar pası yapan Kus'un ceza alanı içinde çektiği sert şutta kaleci Volkan, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

45. dakikada Webo'nun pasında defans arkasına sarkan Visca'nın vuruşunda top kaleci Volkan'da kaldı.

İlk yarıyı İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Holmen'in golüyle 1 - 0 önde tamamladı.

52. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ceza alanı sol çaprazında kazanılan serbest Vuruşu Alex, Emre'ye pas olarak kullandı. Ceza alanı içinde topla buluşan Emre, topun gelişine vurarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1 - 1.

55. dakikada Cristian'ın pasında ceza alanında topla buluşan ve rakiplerinden sıyrılan Bienvenu'nun vuruşunda, kaleci Oğuzhan meşin yuvarlağı kornere çeldi.

57. dakikada savunma arkasına sarkan Visca'nın pasında topla buluşan Webo, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2 - 1.

66. dakikada Holmen'in ortasında gerilerden gelen Doka'nın vuruşunda kaleci Volkan, topu çeldi; ancak dönen topa Webo ikinci vuruşu yaptı. Kaleci Volkan, yerde yaptığı müdahaleyle meşin yuvralağı kornere çeldi.

72. dakikada sağ kanattan Visca'nın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Holmen, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3 - 1.

82. dakikada Cesario'nun hatasından faydalanarak topu kapan Bienvenu'nun yakın mesafeden yapığı vuruşta kaleci Oğuzhan, meyin yuvarlağı kornere çeldi.

88. dakikada orta sahadan Stoch'un pasında topla buluşan Alex'in ceza alanı önünden sağ ayakla yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, ağlarla buluştu: 3 - 2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe'yi 3 - 2 mağlup etti.

KARŞILAŞMADAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları maçta, geçen haftaki Kayserispor maçının 11'ini değiştirmedi.

Kocaman, sarı-lacivertli ekibin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Kayserispor karşısında 4-0 kazanan kadroyu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde de aynı kurguyla sahaya sürdü.

Kayserispor mücadelesinde birisi penaltıdan olmak üzere 2 gol atan kaptan Alex ve bir gole imzasını atan Miroslav Stoch, bu akşamki maçta da sarı-lacivertli ekibin ileri ucunu oluşturdu.

-Sakat futbolcular maça yetiştirildi-

Fenerbahçe'de 21. haftadaki Kayserispor maçı sonrası bazı futbolcularda oluşan sakatlık sorunları, yoğun tedavi sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi giderildi.

Gökhan Gönül, Yobo ve Ziegler tedavilerinin ardından karşılaşmaya yetiştirilirken, 3 futbolcu da ilk 11'deki yerlerini aldılar.

-Semih Şentürk kadroda yok-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakatlığı geçmesine rağmen forvet oyuncularından Semih Şentürk'ü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının 18 kişilik kadrosuna almadı.

Bu hafta içinde takımla çalışmalara başlayan Semih, maç kadrosuna giremezken, Kocaman, yedekte forvet olarak Bienvenu'yu tuttu.

-Serdar Kesimal riske edilmedi-

Sarı-lacivertli ekipte tedavisinin tamamlanmasının ardından dün akşamki antrenmanda takımla çalışan Serdar Kesimal, riske edilmeyerek kadroya alınmadı.

Serdar Kesimal'in yanı sıra sakatlığı yeni geçen Sezer Öztürk ile sakatlıklarının tedavileri devam eden Özgür Çek ile Selçuk Şahin de kadroda yer almadılar.

-İBB Spor'un ilk 11'inde 3 değişiklik-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 21. haftada Manisaspor ile yaptığı maçtan ilk 11'inden 3 değişiklikle Fenerbahçe karşısına çıktı.

Lacivert-turunculularda grip olan Tom Silva, adalesindeki problem bulunan Efe İnanç ve kart cezalısı Rızvan Şahin, bu akşam forma giyemedi.

Bu oyuncuların yerine Fenerbahçe maçında ilk 11'de Zeki Korkmaz, Edin Visca ve Marcin Kus forma giydi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da ayrıca Afrika Uluslar Kupası için milli takımında yer alan Zayatte ile sakatlıkları bulunan kaleci Hasagic, Gökhan Süzen, Cihan Haspolatlı ve Ali Güzeldal da kadroda yer almadı.

-Atatürk Olimpiyat Stadı'nın tribünleri boş kaldı-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe maçında, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın tribünleri boş kaldı.

Fenerbahçeli taraftarlar yoğunlukla, Doğu yönündeki maraton tribününde otururken, statta yaklaşık 10 bin Fenerbahçeli taraftarın yer aldığı gözlendi.

Yağışlı hava, olası trafik sıkışıklığı ve Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın, Ülker Sports Arena'daki THY Avrupa Ligi maçı nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlar, futbol takımlarının Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçına fazla ilgi göstermedi.

-Notlar-

-Karşılaşma öncesi takımla birlikte ısınan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz küçük bir sorun yaşarken, sağlık ekibinin soğutucuyla müdahalesinin ardından çalışmasına devam etti.

-Maçın başlama saatinden önce başlayan yağmur, mücadelenin başlamasının ardından da devam etti.

-Taraftarların karşılaşmaya ilgisinin az olması nedeniyle maça gelişte trafikte büyük bir yoğunluk yaşanmadı.

aa


Bu haber 815 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,925 µs