En Sıcak Konular

Uygun şike iddiasına cevap verdi

23 Ocak 2012 09:45 tsi
Bülent Uygun’un, Sadri Şener’in kendisine 1 milyon euroluk şike teklifi yaptığına dair imzalı belgeyi Yıldırım’a verdiği iddia edilmişti.

Bordo-Mavililerin başkanı, “Halbuki 900 bin euro teklif etmiştim! Senelerdir kendisini görmüyorum. Kesinlikle böyle bir durum yok” dedi.

Eskişehirspor’un eski teknik direktörü Bülent Uygun’un, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in kendisine 1milyon euroluk şike teklifi yaptığına dair imzalı bir belgeyi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a verdiği iddia edilmişti. Yıldırım’ın da bu ifadeyi 14 Şubat’taki mahkemeye sunacağı ileri sürülmüştü. Bu konu ile ilgili Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “1 milyon değil, 900 bin euro verdim” dedi. Ardından da kahkalarla güldü.

Birileri yazıyor!

Şener şöyle devam etti: “Birileri yazıyor. Ben Bülent Uygun’a 1milyon euro filan vermişim. Halbuki 900 verdim! Bülent Uygun’u tam4 senedir görmedim. En son Sivasspor’da teknik direktörlük yaparken karşı karşıya gelmiştik. Kesinlikle yok böyle bir durum” ifadelerini kullandı. Futbol Federasyonu Etik Kurulu’nun ikinci bir rapor hazırlanması konusunda ise Bordo-Mavililerin başkanı, “Etik Kurulu’nun raporunda Trabzonspor adına gözüken bir şey yok. Bu birileri tarafından arzulanıyor ve isteniyor. Kurul raporunu bir daha verecekmiş. Neden versin? Ek delil yok, ek klasör yok. Ek klasörler bu işi uzatmak için söylenen bir ifade. Bütün her şey bitmiş. Ek klasör denilen şeylerde tapeler var. Orada da bol bol küfürler var. Başka bir şey yok” diye konuştu.

Trabzon suçsuzdur

Etik Kurulu’nun düzenleyeceği ikinci raporda Trabzonspor’un suçlu bulunmayacağını ifade eden Şener, “Kimse meraklanmasın. Raporların açıklanmasından sonra da bu dediklerimin doğru çıkacağını herkes görecek” diyerek sözlerini tamamladı.

bugün


Bu haber 532 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,591 µs