En Sıcak Konular

Zehir çetesini, oğlu uyuşturucu kullanan baba çökertti

20 Haziran 2007 09:53 tsi
Denizli'de oğlu uyuşturucu batağına düşen bir baba, polisle işbirliği yaparak, zehir şebekesini çökertti. Organize şekilde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen aynı aileden 7'si kadın 25 kişi polis tarafından yakalandı.

Aynı aileye mensup 25 kişilik şebeke ile birlikte 9 kilo esrar ve 14 bin YTL ele geçirildi.
 
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 11 ay önce uyuşturucu satıcılarına yönelik 'Huzurkaya' adlı operasyon başlattı. Operasyonun başlatılmasına, oğlu uyuşturucu kullanan bir baba sebep oldu. Çalışmalar sırasında ismi açıklanmayan baba, polisin ulaşamadığı yerlere girerek operasyonda aktif görev aldı. Denizli dışında Çanakkale ve Manisa'da da yürütülen operasyonda zanlılar tarafından evlerinin dışındaki park ve bahçelerdeki toprak içine gömülmüş ve zulalara saklanmış toplam 8 kilogram 796 gram kubar esrar, 150 ecstasy uyuşturucu hap, 6 kök hintkeneviri, 9 esrarlı sigara, iki ruhsatsız av tüfeği, 24 av tüfeği kartuşu ve uyuşturucu ticaretinden elde edilmiş 14 bin YTL para ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, 11 ay sabırlı bir takiple çalıştıklarını, bugüne kadar yakalanan 10'un üzerinde grubun adli makamlara teslim edildiğini bildirdi. Erkan, "Geçen hafta Emniyet Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonuyla Denizli, Manisa ve Çanakkale'de eşzamanlı yapılan operasyonda 7'si kadın, 25 kişi yakalandı." dedi. Operasyonda yeni teknikleri ve narkotik dedektör köpeği Cey Cey'in kullanıldığını ifade eden Erkan, "Evlerin bahçesinde gömü arar gibi çalışıp toprağa gömülü uyuşturucu bulduk." diye konuştu. Şebekenin elebaşları olduğu ileri sürülen Ç.G. (53) ve Y.G. (57) ile birlikte aynı aileden 25 kişi adliyeye sevk edildi.
 

 

zaman



Bu haber 360 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,009 µs