En Sıcak Konular

Galatasaray'da deprem

20 Ocak 2012 11:18 tsi
G.Saray’ın küme düşme cezasının kaldırılması ile ilgili ihtarnamesi yönetimde kriz çıkardı.

Açıklamadan haberi olmayan Ali Dürüst, yönetim kurulunda Sedat Doğan’la tartıştı. Aldığı cevaplarla çılgına dönen Dürüst’e yöneticiler destek vermezken, Aysal dün yayınladığı genelgeyle tavrını 2. başkandan yana koydu

G.SARAY, geçtiğimiz sezon yönetim değişikliği ile yeni bir çehreye kavuştu. Kulüp, başta futbol olmak üzere tüm branşlarda yeniden ayağa kalkarken yönetim kurulu ise salı günü yapılan toplantıda çatırdadı. Krizin başlangıcı ise TFF’ye yönelik yapılan ve 58. maddenin değiştirilmesi halinde Türk takımlarının Avrupa kupalarına katılamaması halinde TFF’den tazminat hakkının saklı tutulduğuna ilişkin ihtarname oldu.

BU ihtarnamenin hazırlanma aşamasında devreye giren başkan yardımcısı Adnan Öztürk ve yönetici Sedat Doğan, başkan Aysal’a 58. maddenin değiştirilmesi ile ilgili bir metin yazarak TFF’ye yollayacaklarını belirterek onay alırlarken Aysal ise bu ihtarnamenin içeriğine bakmadan onay vermesiyle fitili de ateşlemiş oldu.

ÖZELLİKLE son paragrafta yer alan bölümler büyük gürültü çıkarırken bu metnin yayınlanmasının ardından başkan Ünal Aysal, aynı akşam Kanaltürk’te Telegol programına katılarak ortamı yumuşatmak zorunda kaldı.

Ancak esas fırtına ise ertesi gün yapılan yönetim kurulu toplantısında yaşandı. Yaşananlara kızan ve ihtarnameden haberi olmayan 2. başkan Ali Dürüst, yönetici Sedat Doğan’a sert çıkarak, “Bundan sonra iletişimden sorumlu olarak emrimde çalışacaksın” diyerek tepkisini dile getirdi. Doğan da bu sözlerin altında kalmayarak, “Ben hayatım boyunca babam İzzettin Doğan ve G.Saray Başkanı’ndan başkasının emrinde çalışmam” dedi. Dürüst ise bunun üzerine “Yönetim kurulu başkanı benim” derken Doğan ise, “Sen başkansan Ünal Aysal G.Saray’ın onursal başkanı mı?” diyerek Dürüst’ü çılgına çevirdi. Dürüst, bu sözlerin ardından toplantıyı terkederken yöneticilere dönüp, “Hiçbiriniz bana destek olmadınız. Yazıklar olsun” diyerek tepkisini de dile getirdi.

YAŞANAN bu diyalogların ardından Ünal Aysal dün yönetim kurulu üyelerine bir mail göndererek yeni görev dağılımlarını bildirdi. İletişimi Ali Dürüst’e bağlayan Aysal böylece tavrını 2. başkandan yana koyduğunu gösterdi.

Mayısta seçim var!

SON yönetim kurulu toplantısında yaşananların ardından sarı-kırmızılı yönetimde ortam iyice gerilirken herkesi yatıştırmak da yine camianın akil adamı başkan Ünal Aysal’a düştü. Her yaptığı konuşmayla Türk futbolundaki yerini daha da sağlamlaştıran Aysal, istenmedik tartışmaların yaşandığını doğrularken artık sıkıntı olmadığını dile getirdi.

“HER yerde, her yönetimde bu tarz olaylar yaşanabilir” diyen sarı-kırmızılı kulübün başkanı Aysal, olayları büyütmeye gerek olmadığını ve de toplantının ertesi günü de işin tatlıya bağlandığını belirtti. Ancak buna rağmen başkana yakın çevreler, mayıs ayında ligin bitimiyle birlikte Aysal’ın seçime giderek kadrosunda değişikliğe gidip gelecek sezona daha güçlü başlamak istediğini iddia ediyor.

Yönetim ikiye bölündü!

Geçtiğimiz yıl Adnan Polat yönetimine karşı birleşen Ünal Aysal yönetimindeki üyeler artık gruplara ayrılmış durumda

G.SARAY yönetimi yaşanan son gelişmelerden sonra da adeta ikiye bölünmüş durumda. Geçtiğimiz sezon Adnan Polat yönetiminin dışında kalan isimlerini konsorsiyum oluşturarak ortaya çıkardığı yönetim kurulu, başkan Ünal Aysal liderliğinde birleşirken son gelişmelerin ardından ikiye ayrılan isimlerden 2. başkan ‘Ali Dürüst, Celal Gürcan, Mete Başol ve Ali Gürsoy’ birlikte hareket ediyor.

KARŞI cephede ise Adnan Öztürk, Mehmet Cibara, Sedat Doğan, Aka Gündüz Özdemir, Adnan Nas, Necati Demirkol ve Ahmet Ocaklı bulunuyor. Bu isimlerin haricinde ise Abdürrahim Albayrak ve Emir Sarıgül bulunuyor. Her iki yönetici de her iki gruba da yakın durmadan yola devam ediyor. 

Bu haber 533 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,358 µs