En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

18 Ocak 2012 08:58 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durum bültenine göre, Gazipaşa-Anamur yolunun 29-31. kilometreleri arasında (Çamlıpınaralanı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Havran-Balıkesir yolunun Şapçı rampaları mevkii 20 Ocakta 13.00-17.00 saatleri arasında patlatma yapılacağından ulaşıma kapatılacak.

Dereli-Şebinkarahisar-Suşehri, Refahiye-Kuruçay-İliç, İliç-Kemaliye-Arapgir, Damal Posof, Ardahan-Çıldır ve Ardahan Şavşat yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalıdır.

Erzurum-Çat-Karlıova-Bingöl, Hacıömer-Hınıs-Varto, Mesudiye-Koyulhisar, İyidere-İkizdere-İspir (Ovit Dağı Mevkii), yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalıdır.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede Kesimi Kazan Bağlantı Kavşağında köprü ve aydınlatma çalışmaları nedeniyle 06.01.2012-30.01.2012 tarihleri arasında Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacaktır.

TEM Otoyolunun Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gebze Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde, 28 Şubata kadar depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle her iki yönde şerit daraltılması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Borçka-Artvin yolunun 44-61. kilometreleri arasında bulunan tünellerdeki bordür boyama çalışmaları nedeniyle 08.00-17.30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14. kilometreleri arasında (Saldabeli Geçişi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen Baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15. kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi köyü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Konya-Seydişehir yolunun 42-58. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Maçka-Torul-Gümüşhane yolunun 12-36. kilometreleri arasındaki Köstere-Mescitli kesimi yol yapım çalışmaları nedeniyle kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Akşehir-Bağkonak-Yalvaç yolunun 2-13. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanmaktadır.

aa


Bu haber 504 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,189 µs