En Sıcak Konular

Kapusuz: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'den memnunuz

16 Ocak 2012 11:06 tsi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den memnun olduklarını söyledi.

AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Ankara Milletvekillerinden Ahmet İyimaya, Cevdet Erdöl, Nurdan Şanlı ve Seyit Sertçelik, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında geçen dönem 10, bu dönem de 3 fezleke bulunduğunu hatırlatarak, "İlk defa bir fezlekeyle karşılaşsan diyebilirsiniz ki, 'Hakikaten yahu, ilk defa bir anamuhalefet lideri hakkında bir fezleke verilmiş', böyle bir fezleke bu adamı korkutmaya, susturmaya yönelik kendi ifadesiyle 'beni korkutamazsınız, idama götürseniz de susturamazsınız' diye haykırıyor ya, kabadayılık yapıyor ya. İlk olsa anlayacağım, 13 tane var. Ama bir özelliği var, fezlekelerinin çoğu hakaretten dolayı hazırlanmış." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik kullandığı sözlerle ilgili konuşan Kapusuz, "Siyasette seviyeyi kaybeden, itibarını da yitirir. Onun için girdiği seçimlerde iddialı yola çıktı, hepsinde de kaybetti. Kendi iç meseleleridir ama şu son fezlekedeki bağırış-çağırışlarının bence iki sebebi var: Bir tanesi parti içerisindeki sıkıntılarını aşmak istiyor, muhalefet imzayı toplamış, partiyi 45 gün içinde kongreye götürecek. Bir Cumhuriyet Halk Partili bana şunu söylemişti; önemli simalarından birisi, dedi ki 'yeni seçimlerde sizin rakibiniz Kılıçdaroğlu olmayacak, biz başka bir liderle gireceğiz.". Ama ifadelerini tasvip etmediğim Kılıçdaroğlu, tam bizim dişimize göre bir lider; varsın dursun, bunda bir mahsur yok. Sayın Bahçeli'den de memnun olduğumuzu ifade etmek isterim." diye konuştu.

Terörle mücadele ve KCK davasına ilişkin açıklamalarda da bulunan Kapusuz, KCK denilen PKK'ya da talimat veren, PKK'nın da üst kuruluşu bir örgütle mücadele edildiğini kaydetti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan da "Biz bir oldukça, birlikte oldukça bu ülkeyi hak ettiği aydınlık yarınlara taşıyacağız" diye konuştu. Tek aday ile gidilen kongrede AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı'na Tuncay Acehan tekrar seçildi.

cihan

Bu haber 523 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,474 µs