En Sıcak Konular

Temizöz'ün örgüt şemasını deşifre etti

12 Ocak 2012 11:57 tsi
Temizöz'ün örgüt şemasını deşifre etti

Uzman çavuş, Temizöz'ün suç örgütü şemasını çizdi...

Faili meçhul cinayetler davasının tutuklu sanığı emekli Albay Cemal Temizöz tarafından tehdit edilerek mesleğinden ayrılmak zorunda bırakılan emekli Uzman Çavuş Ahmet Büyükşahin'in avukatı Özgür Sait Arslan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat ederek Tekirdağ Adliyesi'ndeki soruşturma dosyasının İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilmesini talep etti.

Avukat Arslan, talep dilekçesinde Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma dosyasında, Temizöz ve diğer şüpheliler hakkında müvekkilinin ve dosyada tanık olarak ifade veren şahısların iddialarının birçok ayrıntıyı içerdiğine dikkat çekerek, "Günümüzde müvekkilimin ileri sürdüğü iddiaları soruşturmada ve araştırmada özel yetkili savcılar görevlendirilmektedir.

Bizim dosyamızda da şüpheli sıfatıyla şu anda halen Diyarbakır'da tutuklu Albay Cemal Temizöz gösterilmekte ve elimizde dosyada soruşturması açılan suça ilişkin birçok delil mevcuttur ve biz bu delillerin bir kısmını Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunmuş bulunmaktayız. İddialarımızın ispatı için gerekli yerlerden araştırma yapılarak, tanık beyanları, yemin dahil, her türlü delil vs. göz önünde bulundurulabilir." şeklinde ifadelere yer verdi.

ÖRGÜT ŞEMASI

Öte yandan Uzman Çavuş Ahmet Büyükşahin'e tehdit etmesi ile ilgili soruşturmada tanık olarak ifade veren Uzman Çavuş Aykut Öztürk, emekli Albay Cemal Temizöz'ün Tekirdağ'da görev yaparken kurduğu organize suç örgütüne ait olduğunu iddia ettiği bir şemayı da mahkemeye sunmuştu.

Uzman Çavuş Öztürk, mahkemeye verdiği tanık ifadesinde Albay Temizöz'ün başında olduğu suç örgütünün change oto hırsızlığı çetesi ile nasıl işbirliği yaptığını anlatmıştı.

Zaman



Bu haber 3,129 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    26,849 µs