En Sıcak Konular

BJK Plaza'daki 2 kafeteryada yangın

12 Ocak 2012 08:44 tsi
Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün de içinde bulunduğu BJK Plaza'da 2 kafeterya alev alev yandı. 3 ayrı itfaiye grubu yangını güçlükle söndürebildi.

Kafeteryada sanayi tüplerinin bulunduğu bilgisi paniğe yol açtı. Bitişikteki rezidansta bulunanlar da bu sebeple tahliye edildi. Eski Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili de yangın çıktıktan sonra rezidanstan ayrılanlar arasındaydı. Bilgili bir ciple yangın mahallinden ayrıldı. Bilgili'nin korumaları basın mensuplarına tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, Süleyman Seba Caddesi üzerinde bulunan BJK Plaza'daki Al Jamal ve Beyrut isimli 2 kafeterya, saat 03.00 sıralarında yanmaya başladı. Bir anda yükselen alevler plastik levhaları ve ahşap sütunları sardı. Alevleri gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine ve polise ihbarda bulundu. Yangın mahalline Beşiktaş, Seyrantepe ve Mecidiyeköy itfaiye grupları sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede söz konusu adrese gelerek yangına müdahale etti ancak yangını kontrol altına almak kolay olmadı. Kafeteryada sanayi tüplerinin bulunduğuna ilişkin bilgi çevrede paniğe neden oldu. Vatandaşlar yangın mahallinden uzaklaştırıldı. Kafeteryanın bitişiğindeki rezidansta kalanlar da tahliye edildi. Rezidansta bulunan Eski Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili de yangın çıkınca olay yerini terk etti. Bilgili’nin korumaları ve çevresindekiler basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.

İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına aldı. Yangın sonrası kafeterya tamamen kullanılamaz hale geldi. Rezidans ise kısmen hasar gördü. Kafeterya bahçesindeki ağaçlar da yangından nasibini aldı. Yangının söndürülmesinden sonra çevre binalarda yaşayan ve alevlerin evlerine sıçramasından korkan vatandaşlar da rahat bir nefes aldı. İtfaiye ekiplerinden bilgi alan ve olay yerinde inceleme yapan polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

cihan

Bu haber 533 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,454 µs