En Sıcak Konular

Çin, AKP'den heyet talep etti!

11 Ocak 2012 16:03 tsi
Çin, AKP'den heyet talep etti! Çin Komünist Partisi, AK Parti'nin siyasi başarılarını ülkesinde anlatmak için AK Parti'den bir heyet göndermesini talep etti.

Birçok Arap ülkesinin yanı sıra komünist Çin'de AK Parti'nin başarısının arkasındaki şifreleri çözmek istiyor. Çin Komünist Partisi, bu başarıyı ülkesinde anlatmak için AK Parti'den bir heyet göndermesini talep etti. Heyet başkanlığını AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse'nin yapacağı 7 kişilik heyet bir hafta içerisinde Çin'e giderek partililerle bir araya gelecek.

AK Parti Antalya İl Başkanı Köse ve beraberindeki heyet, Muratpaşa ilçe teşkilatını basın mensuplarına tanıtmak için Dedeman Otel'de bir araya geldi. Teşkilat mensuplarını tek tek tanıtan Mustafa Köse, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Son yaşanan bir gelişmeye de dikkat çeken Köse, geçtiğimiz günlerde Çin Komünist Parti'sinden bir heyetin AK Parti Genel Merkez'ine gelerek çalışmalar hakkında bir heyet görevlendirmelerini istediğini kaydetti.

Çin'den gelen bu talep üzerine AK Parti, 7 il başkanlarından oluşan bir heyeti seçerek önümüzdeki hafta Çin'e gönderecek. Heyetin de başkanlığını yapacak olan Mustafa Köse, dünya tarafından araştırılan Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti'yi anlatmak için Çin'e gideceklerini kaydetti.

Partilerinin başarılarının dünya tarafından yakından takip edildiğini vurgulayan Mustafa Köse, "Sürekli AK Parti'yi araştırıyorlar. Hatta diğer ülkelerde partimizi taklit ederek yeni yeni partiler kuruyorlar. Başbakanımızın seçtiği hey olarak gidip onlara başarılarımızı, çalışmalarımızı anlatacağız." dedi.

Köse, Çinlilere AK Parti'nin seçimlerde uyguladıkları politikaları, nasıl başarılı olduklarını aktaracaklarını açıkladı.

(CİHAN)

Bu haber 792 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,746 µs