En Sıcak Konular

CHP koalisyona hazır ama ...

19 Haziran 2007 10:10 tsi
CHP koalisyona hazır ama ... 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, CHP'nin kendi partileriyle koalisyon kurma düşüncesi içinde olduklarını, ancak, bunun gerçekleşemeyeceğini belirtti.

 
Şandır ile Mersin milletvekili adayları Behiç Çelik, Kadir Ural, Ali Rıza Özdeniz, Gürcan Kasap ve Eski Silifke Kaymakamı Afyon milletvekili adayı Sefa Çetin, Silifke ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.

Halkın yoğun desteğiyle MHP'nin 22 Temmuz'da iktidara taşınacağını bildiren Şandır, ''CHP, bizimle koalisyon kurma düşüncesi içinde, ancak, bu gerçekleşemeyecek. Çünkü, MHP tek başına iktidara gelecek'' dedi. Şandır, 'Barzani, Türkiye'yi tehdit ediyorsa, terörle mücadele kararlarına karışıyorsa', 'AB istedi diye zina suç olmaktan çıkarıldıysa' ülkenin iyi yönetilebildiğini söylemenin mümkün olamayacağını vurguladı.

Ülkenin birliğini, bütünlüğünü korumak, geleceğini sattırmamak için MHP'nin tek başına iktidara gelmesinin şart olduğunu dile getiren Şandır, şunları kaydetti: ''Çünkü, yaşadığımız dönemde, ülkemize yöneltilen tehditleri ve tehlikeleri görmezden gelemeyiz. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kast eden elleri iyice tanıyoruz. Cumhuriyetimizin temel ilkeleri ayaklar altına alınmak istenmektedir. Yüz binlerce şehidin kanı pahasına, büyük fedakarlıklarla kurulmuş olan cumhuriyet, gizli ve sinsi emellere kurban edilemez. Ülkeyi karanlığa doğru sürüklemek isteyenlerin, karşısında sıkılmış bir yumruk gibiyiz. Türk milletinin bölünmez bütünlüğüne inan herkesi ittifaka çağırıyorum.'' Yemeğe, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Silifke İlçe Başkanı Yaşar Tepeliler, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 



Bu haber 387 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,721 µs