En Sıcak Konular

TRT, 'Can Bonomo' dedi

10 Ocak 2012 08:30 tsi
Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi kimin temsil edeceği konusunda ortaya atılan iddialar son buldu...

Uzun tartışmaların ardından TRT, Eurovision temsilcisi olarak son zamanlarda yıldızlı parlayan alternatif rock şarkıcısı Can Bonomo’yu seçti. Daha önce kulislerde bir çok kez Atiye, Kıraç ve Şebnem Ferah gibi güçlü seslerin adı geçmesine rağmen TRT yönetimi yine herkesi şaşırtarak Can Bonomo’yu bu yıl Bakü’de düzenlenecek Eurovision şarkı yarışması için tercih etti.

Ünlülerden Bonomo’ya destek

Eurovision şarkı yarışması için seçilen Can Bonomo’ya ünlülerden destek yağıyor. 2006 yılında ülkemizi yarışmada temsil eden Sibel Tüzün, “İlerisi için gelecek vadeden genç insanların gitmesi iyi olur. TRT bu görevi vermekte çok geç bile kaldı” derken, 2009 yılında ‘Düm Tek Tek’ şarkısıyla ülkemizi temsil eden Hadise, “Bonomo gibi genç bir yeteneğe şans verilmesi çok güzel. Eminim yarışmada ses getirecek. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

EUROVİSİON'A AMATÖRLER KATILIR

Albüm çalışmalarının dışında sosyal sorumluluk projelerinin içinde de olmaya çalışan Candan Erçetin, Eurovision'la ilgili "Eurovision'a amatörler katılır" dedi. Eurovision'a profesyonel sanatçılar dışında gençlerin gitmesi gerektiğini belirten başarılı şarkıcı, " Hiç bir alanda yurtdışında sesimizi duyurma şansımız olmadığı için o zaman Eurovision çok önemliydi. Şimdi maşallah her konuda sesimizi çok daha duyurabiliyoruz. Eurovision'a amatörler katılır. Kendini ispatlamış sanatçılar yerine gençlerin gitmesi gerekiyor" diye konuştu.

Can Bonomo Kimdir?

İzmirli Can Bonomo, müziğe 8 yaşında gitar çalarak başladı. 17 yaşında İstanbul'a gelerek müzik dünyasına ses prodiksiyonculuğu yaparak atıldı. Bilgi Üniversitesi'nde Sinema Televizyon Bölümü mezunu Bonomo, üniversite yıllarında radyoculuk yaptı. En sonunda yıllardır hayalini kurduğu ilk albümü “Meczup"u uzun uğraşlar sonunda Ocak 2011'de Can Saban'ın yapımcılığıyla yayınladı.

bugün


Bu haber 544 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,621 µs