En Sıcak Konular

Cumhurbaşkanı izlenimlerini Twitter'dan paylaştı

8 Ocak 2012 15:47 tsi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sosyal paylaşım ağı, 'twitter' hesabı üzerinden geçtiğimiz hafta Bolu ve Düzye'ye gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin bilgi ve fotoğraflar paylaştı.

İstanbul'da hava kapalı olduğu için günü bilgisayarının başına geçtiğini belirten Gül, Gölcük'te donmuş gölün kenarında çektirdiği hatıra fotoğrafını da sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaştı.

Sosyal paylaşım ağı 'twitter'ı aktif olarak kullanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da Pazar sabahı yine bilgisayar başına geçti. Mesajlarına "herkese merhaba" diyerek başlayan Cumhurbaşkanı Gül, İstanbul'da kapalı bir hava olduğu için bilgisayar başına geçtiğini söyledi. Geçtiğimiz hafta, Bolu ve Düzye'ye yaptığı ziyaretler hakkında sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla bilgi veren Gül, Bolu'nun tabiat güzellikleriyle dolu harika bir il olduğunu aktardı. Gül, Bolu'nun Abant başta olmak üzere Yedi Göller, Sünnet Gölü gibi pek çok doğa harikasını barındırdığını dile getirdi.

"DONMUŞ GÖLE NAZIR VİLLADA ESKİ DOSTLARLA SOHBET"

Normalde mavi ile yeşilin deniz seviyesinde buluştuğunu belirten Gül, "Ama Bolu'da mavi ile yeşil 1000 metrenin üzerindeki bu göl ve ormanlarda buluşuyor. Buranın harika güzellikleri, adeta saklanmış gibi... Bunları Türkiye ve dünyaya tanıtmamız gerekir." dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, twitter hesabı üzerinden Bolu ve Düzce ziyaretlerinde çektirdiği hatıra fotoğraflarını da paylaştı. Gölcük'te donmuş gölün kenarında çektirdiği fotoğrafı yayınlayan Gül, resmin arka planında görünen villada eski dostlarıyla sohbet etme imkanı bulduğunu aktardı.

Ziyaret ettiği bir çok ilde vilayet binalarının durumuna çok üzüldüğünü aktaran Gül, estetik olarak oldukça güzel olan Bolu Vilayet Konağı'nı görünce büyük mutluluk yaşadığını da vatandaşlarla paylaştı. Gül, Bolu Vali konağının fotoğrafını da twitterdan yayınladı.

BOLULU TEYZEDEN GÜL'E HEDİYE SEPETİ

Bolu'da, kalabalığın içinden bir teyzenin, bahçesinden topladığı elmalarla dolu sepeti kendisine verirken çekilen fotoğrafı da sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaşan Gül, sepette ayrıca eşi Hayrünnisa Gül için yaşmak da olduğunu aktardı.

Düzce'de Cuma namazını Cedidiye Camii'nde kıldığını ifade eden Gül, ardından cami önündeki meydanda vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade etti. Gül son olarak Düzce'nin 1999 depreminin yaraların sarmaya başladığını görmenin kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

(CİHAN)

Bu haber 675 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,940 µs