En Sıcak Konular

Fenerbahçe'ye 2 maç ceza

5 Ocak 2012 16:41 tsi
Fenerbahçe Ülker'e iki maç ceza verildi...

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Ülker'e, Galatasaray Medical Park maçında yaşanan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, 30 Aralık 2011 tarihinde Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Medical Park ile oynanan derbi karşılaşmasında sarı-lacivertli taraftarların sahaya yabancı madde atması ve rakip takım oyuncuların ısınmalarını engellemelerinin yanı sıra küfürlü tezahürat nedeniyle Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe Ülker'e 2 maç seyircisiz oynama cezası verdiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, taraftarların yabancı madde atması nedeniyle 15 dakika duran ve hakemlerin 3 kez anons yaptırdığı karşılaşmada, ayrıca basın tribünün arkasındaki boş alana seyircinin alınması, gerekli güvenlik önlemlerinin alınmaması, güvenlik görevlilerinin üst aramalarını özensiz yapmaları, salon koridorlarında sigara içilmesi, ev sahibi takımın yetkililerinin sorumluluklarını yerine getirmemeleri ve bazı görevlilerin akreditasyon kartlarını takmamaları nedeniyle, sarı-lacivertlilerin, 2 maç seyircisiz oynamanın yanı sıra  toplam 27 bin lira da para cezası aldığı kaydedildi.

Kurul, Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Medical Park'ın Türk Telekom ile yaptığı karşılaşmada taraftarların hakemlere yönelik kötü tezahüratı nedeniyle sarı-kırmızılı kulübüne 3 bin lira para cezası verirken, Erdemir Kulübü de Olin Edirne ile oynanan mücadelede taraftarların aynı davranışları dolayısıyla 3 bin lira para cezası aldı.  

Bu arada Disiplin Kurulu, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Homend Antakya Belediyesi ile Ceyhan Belediyesi arasında oynanan maçta taraftarların sahaya yabancı madde atması nedeniyle Homend Antakya Belediyesi'ne 4 bin lira para cezası kesti. (AA)


Bu haber 645 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,608 µs