En Sıcak Konular

Küme düşme açıklaması

3 Ocak 2012 17:05 tsi
Kulüpler Birliği Vakfı, 58. maddeyle ilgili henüz bir karar alınmadığı açıklandı...

Kulüpler Birliği Vakfı'ndan yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig kulüp başkanlarının son dönemde verdikleri beyanatların sadece kendi kurumsal ve şahsi görüşlerini yansıttığı, birliğin kurumsal karar ve görüşlerini yansıtmadığı bildirildi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu imzasıyla yayımlanan açıklamada, ''Son günlerde spor kamuoyunun gündeminde yer alan ve birliğimizin kurumsal kimliği ile yapısına zarar veren ve zan altında bırakan mahiyetteki beyanat ve kritikleri üzüntü ile karşılıyor ve kınıyoruz'' denildi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın, belli kural ve teamüllerle faaliyet gösteren Türk futbolunun önemli çatılarından bir tanesi olduğu kaydedilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Birliğimiz tüm kararlarını, yönetim veya icra kurulunda gerekli görüşmelerini tamamladıktan sonra demokratik bir sistem dahilinde alarak, bunları kamuoyu ve diğer ilgili mercilerle paylaşır. Yönetimimizi oluşturan Spor Toto Süper Lig'in değerli kulüp başkanlarının verdikleri beyanatlar, sadece kendi kurumsal veya şahsi görüşlerini yansıtmakta olup hiçbir ahvalde Kulüpler Birliği'nin kurumsal karar ve görüşlerini yansıtmamaktadır.

Diğer taraftan, daha önce de kamuoyu ile paylaşıldığı üzere, TFF Disiplin Talimatının 58. Maddesi ile ilgili Kulüpler Birliği tarafından henüz bir yönetim veya icra kurulu kararı alınmamış ve dolayısıyla hiçbir kişi ve kurumla da paylaşılmamıştır.

Ülkemiz futbolunun içerisinde bulunduğu mevcut hassas dönemde tüm kişi ve kurumları, kamuoyunda yanlış algılamalara sebebiyet vermeyecek sorumluluk ve hassasiyetle davranmaya davet ediyoruz.'' (AA)


Bu haber 633 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,161 µs