En Sıcak Konular

Otoyolu kullananlar dikkat

3 Ocak 2012 10:45 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durum bültenine göre, Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki Boğayokuşu Mevkiinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve perşembe günü 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Yerköy-Yozgat yolunun 5-15. kilometreleri arasında yol yapım ve üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

Maçka-Torul yolunun 41. kilometresindeki (Başar Köyü Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 12.00-13.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

TEM Otoyolunun Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gebze Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 28 Şubata kadar her iki yönde şerit daraltılması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

Yedisu Ayr.-Tercan yolunun 0-23. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

Merzifon-Havza Ayr.- Amasya yolunun 0-4. kilometreleri arasındaki Heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle 5 Ocak'a kadar saat 15.00'dan itibaren ulaşım Çeltek Kavşağından sağlanıyor.

Belen-Topboğazı yolunun 39. kilometresindeki (Kıcı Mevkii) heyelan tehlikesi nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı trafiğe kapatılırken, ulaşım diğer banttan kontrollü olarak sağlanıyor.

Bursa-Mudanya yolunun 14-23. kilometreleri arasında (Bademli Kavşağı-Güzelyalı Kavşağı arası) yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

Tirebolu-Torul yolunun 4-7. kilometreleri arasında bulunan Günyüzü-1 ve Günyüzü-2 Tünellerinin giriş ve çıkışlarındaki yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Borçka-Artvin yolunun 44-61. kilometreleri arasında bulunan tünellerdeki bordür boyama çalışmaları nedeniyle 08.00-17.30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14. kilometreleri arasında (Saldabeli Geçişi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen Baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı bulunurken, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15. kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi köyü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Konya-Seydişehir yolunun 42-58. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Maçka-Torul-Gümüşhane yolunun 12-36. kilometreleri arasındaki Köstere-Mescitli kesimi yol yapım çalışmaları nedeniyle kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Akşehir-Bağkonak-Yalvaç yolunun 2-13. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle hergün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

aa
 

Bu haber 548 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,441 µs